jueves, 25 de junio de 2009

L'Alcalde obstaculitza la primera boda entre persones del mateix sexe.

Anem a parlar clar, claret i sense pèls.
El dia 2 de juny es produeix una petició de disposar de la Casa de Cultura per a la ceremònia d'una boda entre persones del mateix sexe a La Pobla Llarga.
El dia 3 de juny l'Alcalde es trau de la manega un decret que diu (resumint) que sols s'autoritzen bodes en horaris d'oficina de dilluns a divendres i de 09:00 a 14:00h. A més diu que es “una normativa provisional, en tanto la experiencia determine el contenido de la definitiva”, i que entra en vigor JA MATEIX!, En el moment de la signatura.
Arguments de l'Alcalde: Que no pot assumir el cost d'obrir el local, netejar, etc, en aquests moments de crisi.
La meua lectura: No s'atreveixen a confesar els autèntics motius per a signar aquest decret just ara, i diuen que es una forma d'estalviar, pero la realidad es dura. Just quan es produeix la petició, l'Alcalde diu que no pot assumir la despesa.
Els tintes homòfobs d'aquesta decisió ens pareixen evidents. Segurament la idea li rondava pel cap, però la decisió s'ha precipitat expressament, i amb ella l'Alcalde ha prés una posició que el sitúa entre la dreta més rància i reaccionària d'aquest país. Si no volía alçar suspicàcies, ho tenia ben fàcil, sols deuría haver establert que es voríen afectades les sol·licituts realitzades a partir de la signatura del decret, però no es així.
Ell ara pot dir missa i repetir fins la sacietat que la norma és per a tots iguals i que no fa distincions, però per a mi esta claret com l'aigua (no se vosaltres que penseu).
Alcalde, recorda: "Eres lo que haces, no lo que dices."

No hay comentarios:

Publicar un comentario