miércoles, 8 de julio de 2009

El Monterrey i el dia de la Marmota

L’Ajuntament de La Pobla Llarga viu un nou episodi surrealista en l’obra de Rehabilitació del Monterrey.
El PP, reconeix que es va produir una alteració en les condicions publicades i proporcionades a les empreses per a que optaren a l’adjudicació de l’obra, però atribueixen aquesta circumstància a un error (un altre).
Aquest fet ha provocat que tot el procés seguit fins al moment, osiga publicar les condicions, rebre propostes, valorar-les i fer la proposta d’adjudicació, ÉS DECLARE NUL i per tant cal tornar a publicar les bases i iniciar de nou el procés.
Però a banda de que el procés es va fer malament, també diuen ara que les condicions que aprovaren no són bones i que hi haurà que refer-les i tornar-les a aprovar. Cal tindré clar, que aquestes condicions que ara es donen compte que són tan males, són les que ells varen aprovar.
Tot açò el que està provocant és un retràs en el possible començament de l’obra, del qual resulta màxim i únic responsable el PP.
La gran pregunta que ens fem és, després de la irregular adjudicació de l’obra del Mercat, que es va fer sense mostrar els papers reglamentaris per part de l’empresa, després del que ha passat ara al Monterrey, ningú va a assumir responsabilitats polítiques? Si no existeix una persona responsable de l’àrea d’urbanisme cal nombrar-la i si ja existeix cal canviar-la deguda la nefasta gestió que s’està realitzant.
I la resta de regidors, tots del PP, que formen part de les meses de contractació que fan?

2 comentarios:

  1. ¿no será que no tienen la subvención para realizar la obra y les viene de perilla el retraso "burocrático"?
    Recuerdo al Conseller desfilando por la Pobla antes de las elecciones con el anuncio del GRAN TEATRE DE LA POBLA.
    Todo una mentira que el PP no tiene ni el más pudor en hacer

    ResponderEliminar
  2. Doncs, mira. Sincerament també tenim sospites en eixe sentit. Però per molt que intenten tapar la merda al final els eixirà per algún lloc i serà pijor.
    La mala gestió i la mentira juntes són explosives !!!!

    ResponderEliminar