jueves, 8 de octubre de 2009

Coses difícils d'explicar

El dimecres passat (dia 7) tinguerem ple extraordinari i esclusivament era per a aprobar el pleg de condicions que determinarà com adjudicar les obres del Pla Camps. Les obres són la peatonalització del centre, la remodelació del Centre de Majors i la de la seu de Les Ames de Casa (l'anterior cambra agraria).

En la comissió prèvia en que s'havia d'estudiar el tema, es presentaren unes condicions que per una part una d'elles era copiada del Pla Zp (l'anterior pla de l'estat) i per altra part, les altres dos, eren similars però eliminant algunes condicions i presentant una evident indefinició.

Perque conté açò? Per que quan el secretari a la comissió va presentar l'assumpte, l'Alcalde va preguntar per algunes qüestions dels anteriors plans que tots sabem que eren un error i un "coladero" per a empreses que feien trampa en les seues preposicions. El Secretari tractava d'explicar que les condiciona eren legals, mentre jo li confirmava a l'Alcalde que efectivament tots els errors i problemes anteriors que s'havien apreciat estaven reflexats de nou en les que ara es presentaven.
L'Alcalde ens preguntava si ho haviem revisat al mateix temps que confesava que ell no.
I jo dic, COM ÉS POSSIBLE? Ja no es tracta de que es presenten a la comissió uns documents amb unes condicions que no ha estudiat l'Alcalde, es que no ho ha fet NINGÚ de l'equip de govern!!!
Vostés creuen que això és normal? Que tinga que explicar l'oposició al equip de govern els continguts de les coses que ells mateixa es suposa que presenten !!!!
Es vergonyos que hi haja tanta gent que únicament estigua de figura decorativa o al menys done eixa sensació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario