martes, 15 de diciembre de 2009

Més sobre el cementiri

Fins que no hi haguen novetats importants amb l'assumpte del cementiri, promet no tornar a donar la tabarra, però el proper dijous dia 17 hi ha un ple a les 20:00h que farà l'adjudicació definitiva a l'empresa fantasma del cementiri.
Diuen que es tracta de l'única empresa disposada a fer l'obra, però per a mi es tracta d'una adjudicació il·licita per violar els més elementals procediments i EU votarà en contra, per a no ser partícep d'aquesta manera de procedir que tant li deu agradar al Sr. Soler.

Expose:
El 25 de novembre a les 19:30h hi ha un plenari que aprova acceptar la renùncia de l'empresa anterior i per tant cal tornar a adjudicar. S'han de convidar a una sèrie d'empreses per a participar de la nova adjudicació (per llei un mínim de 3).

Hi ha tres escrits convidant a 3 empreses (1 d'elles la que ja estava treballant), amb data del 25 de novembre, però sense registre d'eixida. [Extrany donat que a l'hora que va acabar el ple no hi ha funcionaris treballant].

Hi ha dos escrits de renuncia, amb data 26 de novembre, però sense registre d'entrada de les dos empreses que renuncien. [Si acceptem que les invitacions del 25 no s'enviaren fins al 26 per que no treballaven a eixes hores, significa que les empreses redactaren l'escrit de renuncia el mateix dia que foren convidades].

L'aparelladora municipal, fa un informe el 26 de Novembre que diu que hi ha dos empreses que han renunciat. [L'aparelladora tampoc treballa per les vesprades].

A tot açò no se encara quin és el plaç que s'ha donat a les empreses per a contestar, però està clar que (sobre el paper) els ha sobrat temps.

En conversa amb un funcionari municipal del dia 30 de Novembre, em digueren que encara no s'havia convidat ningú i que els donarien 10 dies per a contestar.

Conclusió? Per a mi està clara. Aquesta adjudicació és un pur muntatge, i no se si resistiria la revisió de qualsevol jutge. El que no entenc és pq? A algú se li ocurreix alguna explicació?

5 comentarios:

  1. comisiones a la vista??

    empreses que renuncien son dle mateix grup que la que ha aceptat el treball? s'ha verificat amb elles que efectivament han renunciat?

    ResponderEliminar
  2. No s'ha verificat. Existeixen dos documents de renúncia que encara tinc que analitzar. He demanat que em deixen accedir a l'expedient i ja m'han autoritzat.
    Ara necessite un moment per a poder fer-ho, però encara estic investigant.
    Però permeteix-me que et faça una pregunta. Si els documents són normals, com vols que verifiquem si efectivament existeix la renúncia?

    ResponderEliminar
  3. La veritat és que jo pense molt malament: per les dates dels escrits que has ficat, m'ha vingut al cap: i si les empreses que renuncien, no saben ni que ho han fet, i si és algun muntatge de algú de l'ajuntament (si olorem, però dificil de provar). Hi haurà que cridar a les empreses i vore que saben a que van renunciar, que es van enterar de l'invitació de l'ajuntament, ...
    Comprovar si tenen alguna relació entre elles o entre els seus socis (axesor, einforma, ...)
    Està clar que si és un "vestir el sant", poca col·laboració trobareu.
    Dificil és pillar algo, però hi haurà que vorer si existeix alguna contradicció entre tot el que s'averigüe.

    ResponderEliminar
  4. No se qui eres, però tú vals!! eh?
    Permaneix atent al Blog que no vas mal encaminat ...
    Enten que de vegades se coses que no puc saber per que no les he vist, i fins que no arriva el moment no les puc soltar. Si ho fera moltes vegades m'impediria seguir indagant.
    Piano, piano, ... que la bola creixerà.

    ResponderEliminar
  5. Tampoc és pot escriure tot ací, perquè ho pot llegir que algo té que amagar i anticipar-se.

    Si tot es fera ben fet i hi havera trasparència, no estariem ací parlant i l'equip de govern tindria el meu recolzament per a fer el millor per al poble.

    ResponderEliminar