jueves, 25 de febrero de 2010

L'ANTENA DE MARRES ...

El passat dilluns vaig tornar a insistir. Teniem comissions informatives i ple extraordinari, i com en el ple no podia plantejar qüestions al no haver pregs i preguntes, ho vaig fer a la comissió. L'Alcalde, visiblement molest, va dir que faria un requeriment notarial per a saber quina antena de les dos que hi ha a la base de l'ecoparc és la que pot llevar.

AH!!! Que no ho havia dit !!!

[Resulta que des del passat 23 de juliol ... de 2.008!, (que dic passat? requetepassat) l'antena ja no disposa de contracte en vigor, però no desmantetllen l'antena. Quan insistim a l'Ajuntament, que ho facen ells, diuen que així serà, però la realitat fins ara és que no s'ha fet, i el motiu aduït pel Sr. Alcalde, no és altre que com que hi ha dues antenes a la mateixa base, no saben quina és la que poden desmantetllar (un any i set mesos després!!!!).]

Bé com vos deia abans, l'Alcalde es va comprometre amb mi a fer eixe requeriment notarial (tampoc tinc molt clar que serveixca, però bé), per tal de demanar-li a l'empresa que té el contracte en vigor a que informe a l'Ajuntament sobre quina és la seua antena, per a poder llevar la correcta (no val a riure, que estic parlant seriosament!). Jo li vaig anunciar que al dia següent li faria un escrit per a demanar-li que ens fera còpia del requeriment.

L'Alcalde em va dir (qüasí demanar) que no ho fera, que al dia següent me la entregarien. Això va ser el dilluns ... jo he esperat i esperaré. No un dia, ni dos, ... tota la setmana, si cal.

Si no tinc una resposta satisfactòria, canviaré d'estratègia per a augmentar la pressió.

Comence a estar fart, de que el PP ens prenga el pèl a nosaltres i als veïns i veïnes en aquest assumpte, i se que li faran "parte" al Sr. Soler del que hui estic escrivint ací.

Precissament, és un dels motius pels que ho escric ... alé!!! Corre, ve i dile .....

4 comentarios:

  1. Sr. Vicent, és normal que si publiques una cosa ací a un blog, les terceres persones implicades s'enteren. Per això és públic i no hi ha restriccions d'accés. Tranquil! no és una crítica, ja que jo considere molt bé que tingues la valentia d'escriure públicament sobre aquestos temes i altres, mostres que no tens res que amagar al respecte. Ara, si vols comentar-li algo al sr. alcalde, pots fer-ho directament a la seua pàgina de facebook...
    Respecte de les antenes: estic panoli, pq no sabia q hi havia dos. Crec q només hi havia una "torre". Estàn les dos antenes a la mateixa torre?
    Quan "caduca" el contrat de la segona antena? Quan es va permetre la seua instal·lació? Després de quan ja volia retirar-se la primera? O es van instal·lar a la vegada?
    No hi ha constància fotogràfica o documental de quan hi havia només una antena? Aixina es sabria quina és la més "vella". No hi ha un projecte d'instal·lació, una llicència d'obres, etc. que permetra vorer quina és la primera i quina la segona? Son de la mateixa empresa?
    pq jo li diria a l'altra empresa (si son de diferentes entitats): vaig a desmantellar una antena, quina és la seua, per no desmantellar-la. Assumpte solucionat.
    Fa falta sabotejar el suministre elèctric o algo, per tal de que es personen i vorer de quina antena es preocupen ...
    Vol alguna idea més????...

    ResponderEliminar
  2. Amic Tarari, anem per parts que hi ha moltes:
    1.- Efectivament és normal que s'enteren terceres (i quartes) persones, jo volia dir que tampoc és massa habitual que anticipe coses que encara no han passat, per que senzillament poden haver canvis imprevistos i el que has dit ja no val per a res. Per això prefereixc parlar sobre les coses que presuntament van a
    succeir, quan succeixen. Però en aquest cas feia una excepció intencionada.
    2.- En la meua manera d'entendre la política, mai ha d'haver res que amagar. No es pot defensar una posició amb convicció, si després no tens la valentia de defendre eixa posició públicament en qualsevol lloc, i jo
    tracte de dir el mateix dins de l'Ajuntament i fora. Pot haver informació sensible i confidencial, però les posicions polítiques, MAI.
    3.- Podries fer les crítiques que consideres, per a mi sempre són benvingudes.

    Respecte de les antenes:
    4.- Efectivament hi ha dos a la mateixa torre.
    5.- La segona caduca al 2.012 (a no ser que es renove), i es va instal·lar uns quants mesos després de la primera. En aquella época el tema estava molt verd i no existia la preocupació actual, no obstant això, el contracte que ha caducat, es podia rescindir (denunciar) cada 5 anys. L'altre (el primer que es va fer) sols als 15 anys i es el que caduca al 2.012.
    6.- Constància fotogràfica? Des de que l'equip de Govern del PP, les va traslladar a la torre de l'ecoparc, després de la demolició del depòsit, han estat juntes. I no són de la mateixa companyia.
    7.- Les idees que dones ja han passat per la ment de tots, i l'Alcalde de fet és conscient i és qui diu que preguntarà a l'altra companyia, però aquesta és l'hora en que tot continua igual.
    CONCLUSIÓ:::
    Jo crec que podries donar 300 mil·lions d'idees, però si després d'un any i set mesos encara eixen amb l'escusa de que "no sabem quina antena desmantetlar" o és que hi ha POCA voluntat, o és que hi ha MOLTA ineficiència, o no descartes que ... les dos coses.

    ResponderEliminar
  3. Aquest tema es un tema molt serios, i realment interesa molt mès a la gent del poble de lo que mos pensem. Tenia que haverse llevat i no s'ha fet, ara eixen coses extranyes, pareix que al govern local encara diu i torna a dir q esta per llevarla pero no vol llevarla, i persupost tenim una oposiciò al ajuntament senyor dasi voste es un, que no esta fent be els deures, perque la oposiciò esta per a algo no es suficient dirliu i tornarliu a dir cal fer oposiciò i pressio, comptar amb els veins per aso,si amb mocions no es suficient.
    En l'enova ho organitzarem ben organitzat fa uns anys, moltissima gent va assistir reso en la radio i en els periodics, crec que a arribat el moment de posar les coses damunt la taula en este tema i dirli clarament al govern local, o la lleven o eixirem al carrer!!

    ResponderEliminar
  4. Hola Anònim: Supose que no has llegit bé al que ficava a l'entrada o no ho has entes, per que ho diu ben claret ... "Si no tinc una resposta satisfactòria, canviaré d'estratègia per a augmentar la pressió.".

    En la meua opinió, no és gens positiva la confrontació per la confontració. Nosaltres, demostrem la nostra bona voluntat, tractant d'obtindré solucions per la via institucional de la negociació i amb la confiança en que es compliran els compromisos. Però no obstant, sempre estem recelosos i atents, pq si veiem que no compleixen i ens prenen el pèl hem de fer la nostra tasca.
    I en això estem ... cada cosa al seu temps.

    ResponderEliminar