sábado, 10 de abril de 2010

El PP i la corrupció

Matas? Si que m'has matat, sí. Ex-Ministre del govern Aznar. Ex-President autonòmic a les Illes. I Ambaixador de la Comunitat Valenciana per gràcia del senyor Camps. No havia conegut cosa igual des del cas Roldan, aquest és d'aupa:

El Senyoret, que en teoria sols ingressava pels seus càrrecs públics, resulta que en 3 anys mou al banc únicament 450€. Penseu en els moviments que té qualsevol de vosaltres de pagaments amb targetes, o per traure diners del banc al llarg d'un mes. Doncs ell en 3 anys, 450 €.

Sa mare, de huitanta anys escriptura una vivenda en 2.002 per 200.000 € i li fan una hipoteca que és el doble de la seua pensió, però la paga el fill per transferència tots els mesos.
Ell compra un palauet de 1.016.500 € al centre de Palma.
Huit televisors per uns 40.000 €, cortines, vaixelles, etc ... 100.000€
Fins i tot la granereta del wàter ... 375 € .... SOLS LA GRANERETA !!!!

Els treballadors (fusters, llumeners, decoradors) diuen que pagava en negre i la dona era habitual dels bitllets de 500 € (fins i tot a la verduleria).

Ara li fiquen una fiança de 3 mil·lions d'euros i trau els diners per mig d'un aval del Banc de València i de la Caixa d'Arquitectes, així ho explica a una entrevista i diu que l'ha optés de diferents fonts com ha pogut.

Posteriorment es sap que és una altra farsa, i que tot l'aval ix realment del Banc de València, però que va transferir la meitat a un compte de Matas a la Caixa d'Arquitectes i des d'allí es va pagar l'altra meitat per a aparentar que eixia de diferents fonts. Podeu vore més ací.

Permitiu-me, un excés que no s'ha de prendre al peu de la lletra, sinó més bé com un exercici de retòrica. De veritat que es necessari que gastem diners públics (de tots, meus i teus) en jutges, pleits, etc? Que el tanquen i punt!

El PP incompatible amb la corrupció? Però, per favor, si pareixen més bé una cantera de corruptes!

Podeu vore Notícia del Diari de Mallorca

11 comentarios:

  1. Açó es vergonyós. Tota corrupció es deplorable vinga de detres o d'esquerres però pareix ser que la de dretes està ben vista perque sino, no m'explique com la gent pot seguir votant a aquestos lladres. Ahí tinguem a Fabra en Castelló que tots els anys l'ix la loteria. Quina sort, veritat? i la gent continua votan-li. No ho entenc!!!!!!

    ResponderEliminar
  2. El PP està controlant a molta gent i ara encara més ja que els dona treball. Perquè va guanyar Soler al final? donen treball amb diners de tots i obliguen a que voten PP

    ResponderEliminar
  3. La gent no vota a les opcions d'esquerres perque estan hasta els ... nassos de l'ideologia esquerrana, els conflictes identitaris: banderes, noms i llengues, el conflicte de l'aigua, el catalanisme, el republicanisme, canviar els noms als carrers i places, i per supost, perque vosaltres vau fer el mateix quan vau governar a La Pobla.
    La gent, el que vol es treball per a ells, per als seus fills i per als seus nets, estar ben atessos quan van al metge, que funcione la justicia, no pagar molt, i que el que mes treballe mes guanye...
    Estic segur que si es presentara una llista independent (com a Manuel o a LLauri...) trauria un bon grapat de vots.

    penseu-ho!

    ResponderEliminar
  4. Abans de donar-te la meua opinió, que vols dir amb "vosaltres vau fer el mateix quan vau governar a La Pobla"? No entenc que vols dir, EU va intentar fer el millor per al Poble i en moltes coses es va fer a pesar de les dificultats, però supose que eixa referència es diu per alguna cosa que a mi se m'escapa.

    ResponderEliminar
  5. Anónimo(II) ha dit "...i ara encara més ja que els dona treball."

    Els primers anys de governs socialistes a La Pobla, tots vam veure com es donaven llocs de treball a l'administració local a persones afins al partit, i no vull esmentar a persones concretes per a no ferir a ningú ...

    En l'epoca de EU,... també va haver alguna cosa relacionada amb una regidora que volia un lloc de treball i que si no recorde malament l'hi van donar... (no estic molt bé informat, potser tu pots aclarir-ho)

    Per no parlar de les oposicions als llocs de treball locals, on normalment, es feien (i es fan) examens a la mida de l'aspirant de turno ...
    (dona risa, veure com es puntuen els merits).

    en fí, Vicent, no vull allargar-me, la teua opinió ja me la puc imaginar (la respecte i compartisc en alguns aspectes), lògicament no estaràs d'acord amb el que jo he dit. però crec que hi ha molta gent que esta cansada d'aquesta política de partits que nomes aspiren al poder per a exercir la seua influència en com han de pensar els altres, que han de llegir (Les Provincies o el Levante) o quina bandera deuen penjar dels seues balcons.
    Cal fer una regeneració de la política, a tots els nivells... gent preparada, gent que els seus mèrits no siguen la fidelitat a un partit, mes be, l'honradesa, el servei als altres i el bé comú... que es lleven la "xaqueta" abans d'entrar als plenos i que treballen per el poble sense estar mirant de reull que es el que diu el partit desde l'agrupació comarcal o desde els despatxos a Valencia, a Barcelona o a Madrid.

    l'opinió que m'agradaría que em donares es perque a la comunitatvalencianapaisvalencia ¿?
    , d'un temps aci, la gent prefereix votar al partit del bigotes i companyia en lloc de fer-ho als partits d'esquerra

    ResponderEliminar
  6. Recorde una entrada de fa algun temps en que algú recriminava algunes polítiques, i vaig dir el que pensava al respecte (vore entrada en http://jvdasi.blogspot.com/2009/11/pujada-del-ibi.html#comments).
    Menciones un cas concret d'una regidora nostra i crec que il·lustra ben bé les diferències. En aquell moment, aquella regidora d'EU va decidir optar a una plaça municipal i el nostre representant en la comissió de contractació, que avaluava el mèrits i en el que estaven representats partits polítics i representants sindicals, no la va valorar pq no li pareixia correcte. Ara eixa comissió ja no existeix, una diferència important.

    Es dir el representant d'EU no li pareixia bé que la regidora (i companyera per tant) optara a aquell lloc. QUINA NOVA DIFERÈNCIA RESPECTE EL QUE PASSA ACTUALMENT, NO??
    La regidora es va enfadar i mostra les seues discrepàncies en aquest assumpte, i sobre tot va ser una perdua de confiança mutua, pq considerava que havia estat discriminada com a ciutadana.
    En realitat ella tenia tot el dret del mon a optar al lloc, i si haguera estat elegida hauria hagut de dimitir i punt.

    No vull dir noms, per a no etiquetar a ningú, però són vàries les persones que podriem catalogar com a pròximes a altres partits i que entraren a l'Ajuntament amb govern d'EU. No s'ha mirat colors, i en els concursos que jo he conegut ha hagut transparència (comissió amb tots els partits i sindicats) i concurrència.
    També és cert que jo no estava com a representant, encara que col·laborava activament al partit i lògicament no tinc coneixement de tots els processos de selecció que es van fer.

    ResponderEliminar
  7. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  8. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  9. En quant a pq ací, al País Valencià prefereixen el partit del bigotes a les opcions d'esquerra, a mi se m'ocurreix que evidentment és la suma de diferents factors (mai és per un únic motiu) coneguts i altres que segurament no coneixem.
    Nomenaré un parell de primeres coses que em venen al cap:
    1.- L'absolut control que el PP practica sobre la Televisió Pública Valenciana. Qualsevol espectador obté una visió de la realitat absolutament distorsionada. El cas valencià és patètic, també es queixen d'altres televisions (Tele Madrid o Canal Sur, per ficar diversos colors), però això no passa en altres territoris com amb TV3 o Euskal Telebista. En aquests casos, fins i tot l'oposició valora positivament l'activitat que desenvolupen. A les últimes setmanes li feren una entrevista a Montilla (el President de Catalunya), que ací a la nostra TV seria impossible, amb el nostre President. Ací (el poc Honorable), ni contesta als periodistes.
    2.- Nosaltres també hem fet coses mal. L'esquerra és molt diversa i aconsegir suficient cintura per a que totes les sensibilitats en senten representades, no ha segut un objectiu que s'haja aconseguit sempre. Fruit d'açò s'han patit diverses escisions que han passat factura.
    A la dreta les minories estan molt més marginades i com es sol dir, el que es meneja no ix a la foto. El PP és com el partit únic de la dreta i el voten totes les persones del seu espectre ideològic (dreta franquista, i moderada). I allà on existeix una altra opció de dreta, el PP no rasca bola. Dit açò prefereixc el debat i la discrepància, amb capacitat de sumar.
    3.- (I amb açò acabe, que a mi m'agrada però resultarà un "tosto"). La component idològica imperant, la absoluta mercantilització de tots els aspectes quotidians, l'individualitat front als valors col·lectius. Jo vull un món millor, una escola pública millor, una sanitat millor, en contra de les desigualtats socials. No em puc conformar, amb que el meu fill vaja a una escola millor, jo tinga una millor sanitat, etc. El progrés col·lectiu front a l'individual, hui en dia ens han fet creure que el millor es que tú et salves i no et preocupes pels demés, i així ens va ...
    AH! I per suposat després està que preferim la Formula 1, la Volvo o la America's Cup, i que es retallen prestacions, no tinguen places a les poques escoletes públiques infantils, o que tingues que esperar no se quant de temps a una operació quirúrjica.
    PD: És una suma, que podria continuar ...

    ResponderEliminar
  10. Bé Vicent, com sempre, es un plaer participar al teu blog, al menys te prens la molestia (i el temps) de contestar a la gent ... a mi, també m'agradaria poder fer aquestos comentaris o simplement raonar en altres webs-llocs on es parlara dels problemes de La Pobla, de la política local, amb gent del pp o d'altres partits més afins a la meua manera de pensar , amb educació, arguments, aportant idees...peró no trobe cap lloc... sembla que algú té a ratlla a aquesta gent i ha imposat una mena de llei del silenci soterrada...i nomes eixen de la caverna per a lladrar o embotinar al personal...
    Espere que no siga eixe el motiu per el que has censurat els dos comentaris...

    ResponderEliminar
  11. Je, je ... No, no ho és en absolut. Els dos comentaris eren la meua resposta.
    En la primera, per error havia omitit unes línies i en la segona tractava d'explicar que havia passat, quan m n'he adonat de que podia senzillament borrar-ho i ficar el comentari meu complet correctament.
    De fet, fins ara no he censurat mai ningú. Estic per dir que fins i tot si algú perdera les formes amb mi, tampoc ho censuraria. Ara bé, mai permetre que es puga utilitzar per a agredir verbalment a terceres persones.
    Però no és el cas ... Ah! I gràcies, molta gent em diu que em segueix, però pocs s'animen a comentar. Així que, com es sol dir, el plaer és meu.

    ResponderEliminar