domingo, 2 de mayo de 2010

al ... Partit Popular

M'han fet arribar aquest comentari, fet pel PP :
"ARA I AÇÍ; no tenen ni idea.........de tan DOCTE que vol ser el Sr.DASÍ, ratlla lo esperpèntic.!"
Ja van vàries vegades que des del PP opten senzillament per la desqualificació personal sense donar cap argument, ni mig, ni cap. Supose que els pica la crítica i no la saben encaixar per a corregir.
Jo expose fets, arguments i posicions crítiques a una gestió que considere sense rumb. De vegades em costa d'entendre que estiguen tan desatinats, supose que els regidors no tenen motivació o que l'Alcalde té la ment en altres qüestions, però en el fons l'explicació, a mi em té igual. El que importa és la qüestió de fons.
Convide tranquilament als Srs. del PP a donar arguments i debatre el que faça falta, quan des d'EU critiquem una decisió els convide a que s'expliquen i ens convensquen de que estem errats. Que ho justifiquen, amb arguments, si poden clar.
D'altra manera pareix que a falta de raons, prefereixen lladrar i que volen que els diga, a mi lladrar no se me dona molt bé.
PD: Escriure "açí" en lloc de "ací", és un error molt comú. Estaria bé que el nom del nostre butlletí fora útil en eixe sentit.

1 comentario:

  1. home, per vore eixe comentari, només fa falta entrar al nou superblog del pp local

    ResponderEliminar