miércoles, 23 de junio de 2010

El Sr. Soler té por?

Algú va dir que des de l'aparició del facebook, la paraula "amic" no havia estat mai tan devaluada, però en realitat jo discrepe. Cada paraula té el seu significat adaptat al context en que es mou i no és igual un amic en el Face que en qualsevol altre entorn.
Es tracta d'una xarxa social i com a tal cadascú estableix com vol que siga la seua xarxa. Per suposat que ningú esta obligat a acceptar a ningú, te la pots fer d'amics intims, familiars, coneguts, companys de treball, de militància, o de qualsevol combinació que et vinga en gana.

Ara bé ... en el meu cas, a més del contacte amb amics (del món real) , és un instrument més per a transmetre informació sobre el que passa al poble. És un mitjà públic de participació, de comunicació d'idees i també d'arreplega.
Dedique part del meu temps a la vida pública municipal i ho assumeixc. Fique en la mesura en que puc la meua dedicació per a arrivar a la gent.

El Sr. Soler (o algun assessor - a sou o sense sou -) pareix entendre que és un instrument útil i també es va sumar a aquest món.
Ara bé, com a personatge públic que decideixes utilitzar el Face com a via de comunicació, no pots vetar a alguns i acceptar a altres. Has de donar la paraula a tot el món, lo contrari em pareix una actitud deplorable i per això estic decidit a montar una campanya per a forçar al Sr. Soler a que m'accepte.

Que vos pareix?

PD: La foto és un primer acte de protesta. Que ningú s'ofenga!

5 comentarios:

  1. no dius que cadascu es lliure d´acceptar a qui vullga en el seu facebook, quin problema tens si no t´accepta per a aixo esta el carrer, el que vullgues dirli li ho dius, pero que manera de fer tonteries per favor.
    No ho entenc, pero que m´aparega aço en el tablo de ultimes noticies, que vols que te diga.....ganes de marejar i no saber que fer?

    ResponderEliminar
  2. Anònim, per moments he dubtat. M'he dit a mi mateix: "Ull! Que no ho hauré explicat bé?".
    Però repassant veig que ho havia ficat prou clarament. Faig una diferenciació clara entre un ús exclusivament personal, i l'ús públic que com a personatge públic (valga la redundància) es puga donar. Si optes per estar obert als veïns, no pots comporta-te com en un club privat i excluient d'amiguets.
    Per si realment, el que passa és que no has arrivat a llegir l'artícle complet et copie la frase de referència que apareix cap al final ...

    "Ara bé, com a personatge públic que decideixes utilitzar el Face com a via de comunicació, no pots vetar a alguns i acceptar a altres. Has de donar la paraula a tot el món, lo contrari em pareix una actitud deplorable"

    ResponderEliminar
  3. i per si acas el primer anònim no ho te claret, que mire el face del sr. alcalde (que en té dos - un com a personatge públic per a fer-te admirador i un altre com a persona de "a peu") perque en la primera entrada dia justament:
    "ESTA PÀGINA ESTÀ PENSADA PER A QUE TOTS AQUELLS AMICS QUE VOLEU PREGUNTAR SOBRE L´ACTIVITAT DEL POBLE HO SABEU DE PRIMERA MÀ!"
    i en la face com POLITIC li diuen des del seu partit:
    "BENVINGUT AL FACE, ALCALDE, ARA A CONTESTAR LES PREGUNTES DELS CIUTADANS"

    Firmat: el de la plataforma

    ResponderEliminar
  4. MIRA QUE T'AGRADA MAREJAR "ANÒNIM" I MIRA QUE SIGEU ENREVESATS, AL QUE ES VEU I COM QUE HI HA TANT QUE AMAGAR ES CREEN DOS PERFILS, UN PER ALS AMIGUETS I L'ALTRE TAMBÉ PER ALS AMIGUETS.... QUE ARA DIGEU QUE NO, QUE ERA POLÍTIC PERQUE UNA PERSONA DES DEL SEU FACEBOOK PRIVAT (FATIMA) FA UN COMENTARI ALLÍ DIENT-LI A SOLER "ARA A CONTESTAR A LES PREGUNTES DELS CIUTADANS" PERÒ CLAR COM QUE ES DEL "PARTIDO" EVIDENMENT I ENCARA QUE EL TITULAR DE LA PÀGINA NO DIGUERA RES PREVIAMENT AQUEST COMENTARI PARTICULAR SIGNIFICA QUE ES UNA PÀGINA POLÍTICA, DEU SER QUE AQUESTA DONA LIDERA EL PARTIT DE LA POBLA I ES LA QUE DECIDIS O DEU SER QUE DONDE DIJE DIGO DIGO DIEGO O QUE AQUEST ANONIM ES FA MOLTES P.... MENTALS O QUE LA RESTA SOM TONTOS DE NO HAVER-HO DEDUIT O QUE ENS HAN PRES PER GILIPOLLES.
    FIRMAT UN ALTRE ANONIM QUE TAMBÉ S'AMAGA, EL DE LA PART CONTRARIA ALS DE LA PLATAFORMA O COM A MINIM A LA PART CONTRARIA DELS QUE PERVERTISEN L'US DE L'IDIOMA I DEL BON SENTIT.

    ResponderEliminar