sábado, 26 de junio de 2010

II Sopar de FIRA

EUPV Organitza de nou aquest sopar, amb la intenció de donar continuïtat a l’encontre, i fer un breu balanç d’aquest últim any. Enguany, amés tindrem una xerrada sobre les propostes del Govern d’allargar l’edat de jubilació. Escoltar les vostres impressions, i tenir una estona d’agradable tertúlia entre amics i amigues, serà el complement de la vetllada.
T’esperem
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
Efectivament, el proper divendres 2 de Juliol, a les 21:30h, anem a organitzar el que serà el segon Sopar de Fira, i així donar-li continuitat. Serà al local de l’Avda Valencia nº 45 (entre el que era el Bar Dakota i el video club) i estarem encantats de comptar amb qualsevol persona que vullga estar, una estona, entre nosaltres (simpatitzants, amics, coneguts o amics d'amics, totes i tots sereu benvinguts). A més enguany farem una xicoteta xerrada sobre la problemàtica de les pensions i repassarem el que ha passat aquest últim any.
El sopar és baixbraç, però hem preparat uns tiquets de 3 € (preu de crisi) per a la resta del sopar, si vos apeteix acompanyar-nos, fiqueu-se en contacte amb qualsevol membre del col·lectiu local, amb mi mateix o per e-mail (eupvlapobla@ya.com).

SALUTACIONS …

No hay comentarios:

Publicar un comentario