viernes, 18 de junio de 2010

Soler no m'accepta?

Ja fa unes setmanes que vaig demanar amistat en el Face al Sr. Soler. Després de meditar-ho un poc prou, vaig pensar, que no estaria mal que la gent puguera vore les nostres discrepàncies.
Ignorant de mi, pensava que m'acceptarien. Resulta que he comprobat que al seu perfil hi ha activitat però no em volen acceptar.
Aleshores he pensat, que com a primer pas, podria demanar al personal a vore que pensa al respecte. Quin cregueu que pot ser el motiu?

Per cert hui a mort Saramago ... Això mereix un comentari a banda.

11 comentarios:

  1. Pareix q te poor de q li escriges, algo al seu mur o q li expliques algo que no puga contestar o no sapiga, el mon de el internet demoment no el tenen dominat per tant els debats poden ser massa lliures per a ells! jajaj entre aixo, q no sabra utilitzarlo massa b segurament abanda de q duptara si aceptarte perque es desconfiat.
    Salut!

    ResponderEliminar
  2. home, sigueu amics de tota la vida, no? doncs no entenc com no t'accepta ...
    Firmat: plataforma per no tindre que aceptar al face a gent que no et saluda després pel carrer

    ResponderEliminar
  3. home, pot ser que no tinga tems de fero ja que te un mogollo de problemes en querelles i mes histories del seu "lado oscuro" encara que miranto per altra vanda pot ser que no siga ell qui controle el facebook si no algu del seu "lado oscuro", ami tambe se ma pasat per el cap enviarli una invitacio pero saps una cosa, no val la pena malgastar tems.
    Anim Visent

    ResponderEliminar
  4. Aquestos comentaris donen peu a una entrada nova per a reflexionar sobre això del Facebook. Amb un poc de temps la faré. Ara sols volia aclarir que Soler i jo sí que ens saludem pel carrer.
    Firmat: plataforma per a que els veïns siguen tractats per igual, independentment del seu carnet.

    ResponderEliminar
  5. Vicent, tens el suport de tots els membres de la meua plataforma, per a la teua, que també és veritat de la bona.

    Firmat: Plataforma per no tindre que aceptar al face a gent que no et saluda després pel carrer

    ResponderEliminar
  6. Salva, jo crec que ell no es manejara el seu face, pa això hi ha una relacions públiques del poble, perdò!!! periodista ...

    ResponderEliminar
  7. Vaig a fer una nova entrada, que tots aquests comentaris m'han animat a fer respecte a açò del Face.

    ResponderEliminar
  8. Sincerament la teua talla personal i politica deixa molt que desitjar, creus que aquest tema interesa als ciutadans del poble?
    Rafa, com qualsevol persona té dret d’acceptar o no a qui considere. No tot el mon utilitzem el nostre Facebook o el grup de veïns i veïnes de la Pobla Llarga, per a fer publicitat de un partit politic.
    Es una llastima que no tingues coses més importants que dir.
    La realitat es que les urnes ja fa anys que vos van retirar la confiança, ja que la vostra gestió va ser pesima. I tranquil que ni soc del PP, ni soc del “lado oscuro” que realment no se ni qui son.
    Soc un ciutadà del poble al que deuries de representar com cal.

    ResponderEliminar
  9. Moltes idees em venen al cap:
    1.- Lamente que la meua talla política no et resulte satisfactòria, però sobre aquesta qüestió no puc afegir molt. Faig el que puc i
    entenc que no tot el món ha d'estar d'acord amb els meus plantejaments.

    2.- No entenc pq algunes persones quan van a pronunciar-se defenent les tesis del PP, necessiten justificar-se dient: "no sóc del PP". Si a mi em té igual! Jo realment intercanvie impressions amb tot el món que està disposat a dir la seua, a diferència del que fa el Sr.Soler que mostra un profund sectarisme, jo no discrimine per qüestió ideològica. Recorde com el dia després de les primeres eleccions que va guanyar el PP, pareixia que ningú els havia votat i tenien una ampla majoria. No hi ha que tenir por a reconeixer una posició ideològica, i no es tracta de cap "lado oscuro", que tampoc se quin és.

    3.- La referència a la meua talla personal, em pareix indigna quan a més es fa amparant-se en un anonimat. No vull calificar el que em pareix per no ficar-me a l'altura. Qui vullga em trobarà per discutir i intercanviar qualsevol pareixer sobre qualsevol assumpte, però en
    la desqualificació gratuïta espere no situar-me mai. No obstant això, jo no censure res ahí queda la teua (per a mi lamentable) opinió.

    Nota: Si es fera referència a una tercera persona no ho permitiria.

    4.- En quant a la meua opinió de l'ús del Facebook, ja l'expressada suficient a l'entrada Soler te por (la posterior a aquesta)... http://jvdasi.blogspot.com/2010/06/el-sr-soler-te-por.html i el que anomenes publicitat d'un partit per a mi és informació sobre les nostres valoracions polítiques. El que ens hauria de molestar és l'ús partidista i parcial del BIM municipal que es fa amb diners de tots per a manipulació propagandística del Sr. Soler.

    5.- Respecte de si el nostre treball interessa o no, sols una qüestió. Cada vegada és més la gent que m'anima i reconeix que fem un bon
    treball d'oposició. Però atenció FINS I TOT GENT DEL PARTIT POPULAR ens ho reconeix, encara que en aquest cas com entendras no ens animen,
    però si ens diuen que sóm els que fem un millor treball. Per alguna cosa serà.

    6.- Respecte de la retirada de confiança de fa 7 anys, és cert així es va manifestar a les urnes. Actualment amb la gestió del Sr. Soler, de manipulacions en els expedients administratius d'algunes adjudicacions, de perdua de la subvenció del Monterrey, de mala gestió econòmica, de discriminació, de pleits, de desgovern urbanístic, de desfeta de les escoles esportives, de fem i runa als carrers, i tantes i tantes coses, realment crec que el PP esta fent tot el possible per a repetir la història. Em sembla que seran ells els següents en prendre la confiança del poble.

    ResponderEliminar
  10. plas, plas, plas (aplaudiments)no hi han suficients neurones als anònims/covards que han fet valoracions personals des de on millor es mouen "el lado oscuro" per a respondre al teu escrit: redacció impecable, clara i sense concesions.

    ResponderEliminar