martes, 28 de septiembre de 2010

Motius per a la Vaga. Jo vaig!

No hi ha dubte que la vaga és el major instrument que tenim els treballadors per a mostrar la disconformitat amb unes actuacions determinades, en aquest cas la reforma laboral (entre altres mesures).

Aquesta reforma és molt lesiva amb els drets que teniem fins ara i possiblement siga la més important que hem patit en democràcia.
A la web de la fundació 1er de maig, hi ha un document d'analisi del gabinet jurídic de CCOO on explica els diferents aspectes i fica exemples.
És un poc extens, però podeu vore l'index i anar a la part que més vos interesse.

Zapatero amb aquestes messures ha decidit abandonar als treballadors carregant-se drets conquerits pels nostres avis amb anys i anys de lluites i sacrifici. Com diuen els sindicats "si quiere suicidarse será por su voluntad, pero si la derecha llega al poder no será por las movilizaciones". Existeixen alternatives polítiques per l'esquerra.

Si compartiu la valoració que jo faig, entendreu que quan ens fiquen al nostre abast la possibilitat de donar una resposta contundent, de dir "NO ESTEM D'ACORD", "Ja hi ha prou de que sempre es retallen els drets dels treballadors", no puc ignorar-la.

No som nosaltres, són també els nostres fills, i són les generacions futures. El mercat laboral que nosaltres deixem l'arreplegaran ells.

Si algú decideix no fer la vaga, simplement per no perdre un dia de sou, i realment l'economia familiar no s'ho pot permetre, no hi ha res a dir, ho entenc. Ara bé, una vaga general no es convoca cada setmana, ni cada mes, l'última fou fa més de 10 anys, i es tracta d'un dia de sou en els últims 10 anys. Siguem sincers amb nosaltres mateixa a l'hora de ficar preu.

Actue en base a conviccions, tracte de fer-ho sense temors, ni fer-se trampes. No vull dir una cosa i fer una altra, així que el 29S estaré dient AIXÍ NO!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario