sábado, 9 de octubre de 2010

El PP es burla dels veïns amb l'antena

Una altra de les qüestions que varem preguntar en el ple, era la situació de l'antena. Fruit del plenari dels pressupostos on nosaltres diguerem que no era serios que continuaren pressupostant que ingressarien els diners de l'antena, que ja no té contracte i que per tant s'hauria de desmantellar. El PP ens va donar una resposta preocupant, que venia a dir que si l'antena estava allí se li podia seguir cobrant.

Fa prou més de 2 anys (2 anys i 8 mesos) que eixa antena ja no té contracte, primer que si no la podien desmantellar pq no sabien quina antena era (hi ha dos a la mateixa base) , després que si no trovaben una empresa que ho vullguera fer, després que si l'empresa s'ha tornat enrrere, després que si li llevarem la llum, ara que si estan tornant a buscar una altra empresa ....
De veritat que l'Alcalde necessita 2 anys i 8 mesos per a estar igual que estavem??

Crec que l'Alcalde passa de tot, no preten llevar l'antena i si ho fa, tal vegada espera a que arriven les eleccions per a poder atribuir-se algun mèrit, que no seria altre que haver sigut la persona incapaç d'actuar amb celeritat i eficàcia en un tema que ja fa temps que els partits de l'oposició i el PP arrivarem a un consens.
Eixa antena per a tranquilitat dels veïns i veïnes ha d'anar fora.

Perdoneu, m'he desviat del tema .... el que volia dir es que el PP ens va reconeixer que eixa antena pot continuar emitint, i es mostra partidari de recaptar-li els diners pel lloguer del lloc. Jo danava per suposat, que una vegada exhaurit el contracte l'antena no estava emitint i que l'equip de govern es preocuparia de que així fora i que tota la polèmica era que no volien (o com diuen ells, no podien) desmantellar-la. "Inocent de mi"

A mi em pareix que això és ser complice d'aquest engany i corresponsable de la situació actual. Una burla, ja no de l'empresa, si no també de l'equip de govern del Sr. Soler.

No hay comentarios:

Publicar un comentario