viernes, 22 de octubre de 2010

Un altra de Soler contra l'educació !! Ara l'EPA!

Soler incrementa fins un 344% el preu de l'EPA (Educació Permanent d'Adults) en La Pobla Llarga.
Estem en un moment molt complicat laboralment, i una de les recomanacions que podem sentir des de diferents "foros", tant des de la política, com des d'economistes que expressen les seues consideracions és que millorar la formació de la persona, millora les seues possibilitats al món laboral. Invertir en educació.


Pense en molts joves, que deixaren els estudis i que possiblement, ara veuen les portes del mercat de treball difícils d'obrir o que simplement recapaciten i es concedeixen una nova oportunitat per a completar la seua formació. Joves que pretenen completar l'ESO, i preparar-se per a si ho desitgen continuar estudiant.

La EPA acull molta d'aquesta gent, així com també gent major que en la seua època no tingueren les oportunitats que tenen les generacions actuals. Bé doncs totes aquestes persones, amb el Sr. Soler ho tenen un poc més fotut, per que el PP ha decidit pujar fins a un 344% els preus de l'EPA (per exemple Cursar ESO se incrementarà un 245%, i anglés un 344%. )

Per una part resulta abusiu l'increment que es vol aplicar i per altra part resulta abusiva la manca de respecte democràtic amb la que actua el Sr. Soler. Els preus han sigut publicats a la Casa de Cultura, i comunicats als alumnes, quan la proposta encara no ha sigut presentada, ni estudiada, en cap organ municipal. El dilluns se'ns formularà la proposta en Comisión Informativa després haurà de passar pel Ple. Soler demostra amb eixa actitud que la seua política és la del "rodillo" i quan ell decideix una cosa, el seu desig és inamovible i ja no escolta a ningú. Si tens sort et deixa parlar (últimament ni això), però no escolta.

Hi ha que recordar que la Conselleria del Super Conseller Alejandro, esta retallant a base de bé (política del PP), i a La Pobla Llarga li ha retallat 12.000 €. Nosaltres hem presentat mocions en contra d'eixos retalls, però el PP del poble mai les ha recolzat.

El Sr. Soler preocupat pel seu futur, no s'atreveix a reivindicar absolutament res al Govern Autonòmic, però per a multiplicar per tres o més el que els estudiants de l'EPA tenen que pagar, per a això li "SOBRA EL VALOR !!"

2 comentarios:

  1. ¿¿açò es el segle XXI que volia el PP?? a no me he equivocat es el segle X, el qui tinga diners que s' ho pague i el que no que es fota, parlant malament, però clar. VERGONYÓS.

    ResponderEliminar