sábado, 11 de diciembre de 2010

Capítol final del Monterrey?

... continua de les anteriors.

Doncs intentant vore les modificacions del projecte teòricament fetes en 2.008, l'única cosa que es podia trobar, era el mateix projecte que ja coneixiem de 2.005.

Es dir després de tant de rotll no hi ha res de res sobre eixes suposades modificacions, i l'únic projecte que existeix és el que hi havia en 2.005 (amb alguns recalculs posteriors de preus), però amb la mateixa distribució ja coneguda, 779 Butaques.

En altres paraules, fins ara no existeix cap evidència documental que reflexe una suposada nova capacitat del Monterrey, i si existeix els tècnics són incapaços de trobarla.

Ja se que pot pareixer una qüestió simplement extranya, però és molt més que això. És autènticament alarmant per que reflexa la situació de desgovern que viu el nostre Ajuntament. Molta preocupació per la seua imatge personal, i poc seguiment de els tasques de treball realment importants.

Seguirem informant i estic convençut que algun dia ens mostraran alguna cosa, encara que siga un dibuix amb llapicera. Al temps !!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario