viernes, 3 de diciembre de 2010

El projecte fantasma

... continua de les anteriors

Efectivament com podeu suposar, en arribar el divendres eixos documents no apareixen, ni al dilluns, ni al dimarts, ni en tota la setmana tampoc.
En arribar el següent dilluns, parlem jo i la meua companya regidora Lourdes, i ella queda encargada de la dura tasca de passar al dia següent per l'Ajuntament i parlar amb el tècnic, amb el propòsit de poder vore eixe misterios projecte modificat de més de mil butaques.
Quedem en que si no ens volen donar còpia, no passa res i esperarem a que Soler el Magnànim decideixca que som mereixedors del dret a poder complir les nostres obligacions, però que al menys haurem de poder vore en que consisteixen eixes modificacions teòriques, sí o sí (de moment són teòriques pq no les hem vist per cap lloc).

Al dia següent es presenta allí i el tècnic la reb amablement i es mostra disposat a mostrar-li els planols. Busca per ací, busca per alla, espera que puje dalt a vore si està per allí, ...
...
i després d'uns minuts apareix el tècnic (estem segurs que després d'haver parlat amb el Sr. X) i diu que el projecte està al seu despatx personal, (un projecte del poble, que hauria d'estar a l'Ajuntament, al seu despatx personal dos anys després ?) que si vol acompanyar-lo allí és l'única cosa que pot fer, o sino al dia següent li'l portarà i el deixarà a una funcionaria per a la seua consulta.

Al dia següent, per suposat, la meua companya estava allí de nou per tal de vore eixos planols del projecte. La funcionaria entra al despatx i trau una enorme caixa/carpeta amb els planols i tot el projecte del Monterrey. Una carpeta que per cert li resultava familiar.

I tant familiar ! Passa pàgines a dreta i a esquerra, busca els planols, la memòria, etc i sabeu que és el que troba??

Continuara ...

Nota: Ahir varem tindre Ple Extraordinari. Per al proper any el Sr. Soler ens ha pujat el fem un 27,5%. Però això serà una altra història.

2 comentarios:

  1. Disfruten lo votado. Ací he recollit la informació de les butaques: http://prevaricadorpopular.blogspot.com/2010/12/asientos-para-todos.html

    ResponderEliminar
  2. Tot i que la història encara no ha acabat, gràcies.

    ResponderEliminar