sábado, 18 de diciembre de 2010

I per fí .... La gespa artificial.

Era una reivindicació d'EU, figurava al nostre programa per que ho enteníem necessari. Al PP li ha costat de vore-ho però finalment ha arribat, i el diumenge es farà la inhauguració.

Pel camí s'hem deixat ser pràcticament els últims de la fila. Quan un visita pobles de la nostra comarca o de comarques veïnes, es dona compte de que en aquest aspecte no hem estat al nivell adequat.

Els que més ho han patit han estat els xiquets de l'Escola de Futbol, que s'han mantingut al nostre poble i que com a HEROIS han aguantat jugant en un camp que era una autèntica tortura. La majoria, han emigrat a pobles veïns i ara formen part de les escoles a Xàtiva, Castelló o Alzira principalment.
L'Escola ha patit aquesta degradació, en part, per aquesta falta d'adequació de les infraestrutures que teniem i que eren molt més atractives a pares i xiquets a l'exterior, i la falta de visió política per a adonar-se'n a temps i actuar.
Ara serà dur recuperar el temps perdut pel PP i s'haurà d'invertir en un esforç important per tal de guanyar els xiquets per a casa.

Una altra cosa he de dir, no m'agrada gens l'acord de finançament que l'Ajuntament a establert amb la Diputació per tal de finançar la part de l'obra que ha de pagar el poble. La considere bastant lesiva i asfixiant, però eixa és una pel·licula per a un altre dia.

2 comentarios:

  1. i en part per 8 anys d'una regidoria d'esports inexistent,pasota,patètica i que ha posat interés 0 en l'esport del poble...aixina de cru...

    ResponderEliminar
  2. Doncs si teniu en compte que a més aquesta legislatura, degut al inabarcable treball que això suposava, han nomenat específicament un Coordinador d'Esports, que voleu que vos diga?

    ResponderEliminar