sábado, 26 de febrero de 2011

L'Ajuntament no paga el llibre d'història des del 2.003


Hem tret a la llum que el govern del Sr. Soler té pendent de liquidar la factura del llibre d'història "La Pobla Llarga. Introducció a la seua història", de Josep Lluis Navarro, editat al 2.003.

No crec que siga necessari subratllar la importància d'aquest treball, però sí que trobe relevant recordar que aquest fou presentat al final de la segona legislatura de Botella (EU) com a Alcalde de la població.

Pq? Intueixc que en el fons de la qüestió hi ha una profunda actitud sectària de Soler, relegant aquest deute a l'oblid per la simple qüestió de que fou un treball encarregat per EU. Estic convençut que es així.

Vos adjunte el que s'ha publicat a diferents mitjans al rspecte (feu click a l'enllaç o a la imatge per a ampliar-la).

Un comentari mereixen les escuses que al·lega Soler. Dona a entendre que han desaparegut els diners de la venta del llibre, però ell sap que senzillament no és així.
El llibre es va editar i el cost el va assumir l'Ajuntament amb la idea de distribuir-lo, entre associacions, col·laboradors, institucions, obsequi en actes, etc.
A banda d'aquesta entrega gratuïta (també als regidors que estaven en aquella corporació, Soler un d'ells), lògicament hi havia gent que volia adquirir-lo i es van vendre a la biblioteca (jo en vaig comprar un), i a les llibreries locals que ho demanaren. Eixos diners per suposat s'ingressaren a les arques municipals.
I ara diu Soler que ell no sap on estan ni els diners, ni els llibres? Doncs ha tingut temps per a averiguar-ho.

4 comentarios:

  1. Vicent:
    si ho va encarregar EU, perquè no ho va pagar EU?

    ResponderEliminar
  2. La resposta és senzilla: El proleg està signat en gener de 2.003. Jo no recorde quan es va editar i presentar el llibre, però supose que mínim un parell de mesos després. Supose que a Març o Abril.
    En Maig es produeixen eleccions municipals i guanya el PP.
    La factura es presenta a l'Ajuntament en Juny.
    Evidentment no ho podia pagar EU.
    Com de la mateixa manera, quan Soler deixe l'Alcaldia, haurà d'assumir molts pagaments qui entre a governar.

    ResponderEliminar
  3. i tans pagaments com tindran que assumir !!! i molts altres compromisos que hi han per ahi, i una altra cosa no hi haurà cap lloc on col.locar ni una plaqueta està tot petat per el "senyor camps i el senyor soler" es una cosa que empalaga entres on entres ahi estàn els dos figurins...

    ResponderEliminar
  4. On hi ha que signar, per a que la pijor herència que ens deixen siga sols la visió d'eixes estampes?
    Si fora eixe el mal!!
    El mal és el deteriorament democràtic, la falta de tranparència, l'acumulació de deutes, el desintegrament de serveis públics esencials, la mala imatge del poble, la brutícia, les contractacions a dit, el sectarisme i la manipulació, ... i pare, però podria seguir fins que es fera fosc.

    ResponderEliminar