lunes, 11 de abril de 2011

Amb el PP, pagarem per aparcar al carrer.

Supose que recordareu que va haver un intent d'instal·lar parquímetres en els voltants de la zona peatonalitzada.
Es pretenia aprofitar una part dels fons del Plan "E" per a eixa instal·lació, però va ser rebutjada pel Ministeri, igual que l'adquisició d'una màquina de sega. Supose que simplement no eren generadores d'ocupació, que era un dels objectius d'aquell Pla i va ser rebutjada.

Pareixia que aquella idea havia estat abandonada, però NO. EN ABSOLUT !!!
Soler ha demanat a la Diputació destinar els 70.000 € del Pla Provincial d'Obres i Serveis del 2.011 (una asignació que ens toca cada any per a inversions) , per a la "INSTAL·LACIÓ DE PARQUÍMETRES i reparació de paviment".

Això vol dir que els veïns i veïnes dels carrers dels voltants de la zona "peatonal" tindran zona de pagament per a aparcar, no se de quin color, però de pagament.
Mentida, no són els veïns i veïnes de la zona, serem tots els que tindrem que pagar per a deixar el cotxe a eixa zona.
Estic parlant (i cite de memòria) dels carrers Ramón i Cajal, Sant Pere, Major, Pianista Iturbi, Ausias March, 9 d'Octubre i Carrer Nou. (tinc dubtes del carrer Vall, però si algú està interessat ho comprovaré).

Eixos són els plans del Sr. Soler.

4 comentarios:

  1. grCIES PER LA INFOMACIO VICENT, SOC ANDREU CASTELLO CREC QUE ES 1 INJUSTICIA,PERQUE STIC AL INEM MES DE 2 ANYS N COBRE PRESTACIONS PAGUE LA MEUA HIPOTECA I BADO DE COTXERA I ENCARA EM TOCARA PAGAR PER APARCAR ALA PORTA DE CASA!!!! QUINA POCA VERGONYA!!

    ResponderEliminar
  2. Hola i de res. Com pots vore l'entrada aquesta al Blog és d'abril i tot i que sabem d'eixos plans, no està encara definit com serà la zona. Tal vegada, si eres veí et pugues lliurar, pq existeix la possibilitat de que finalment els veïns de la zona al menys, disposen d'alguna mena d'autorització per a l'aparcament. Encara està per vore com acaba.
    No m'agrada de cap de les maneres, però al menys intentarem que afecte al mínim de gent possible.
    Queda clar, que jo al menys ja vaig avisar ...
    Una abraçada.

    ResponderEliminar
  3. Hola Vicent.En el carrer Vall si fan zona d'aparcament tindran que fer la direcció d'un sol sentit, ja que ara és de doble sentit i està prohibit estacionar.
    Van a aconseguir en açó que la gent agafe el cotxe i compre en les gran superficies on hi ha un bon parkig i a més és gratuit.
    Salut i a resistir.

    ResponderEliminar
  4. Això ho vaig escriure de memòria, pq ja feia temps que ho havien anunciat, però en eixe moment es veia la font de finançament.
    Ara no recorde si el carrer Vall era un d'ells.

    ResponderEliminar