martes, 5 de abril de 2011

El regidor d'Educació

A l'últim ple, interpelarem al Sr. Regidor d'Educació respecte de les seues assistències al Consell Escolar dels centres públics "Sanchis Guarner i Pere Esplugues".

Li preguntarem des de quan no assistia i quin era el motiu.

No se'n recordava, però per a precissar un poc dels termes en que estavem parlant, li preguntarem si era possible que estaguerem parlant d'anys, possiblement un parell d'anys. I efectivament així ho va reconeixer (al menys va ser honest).
Dos anys sense acudir, sense atendre al menys una de les obligacions més elementals.

I per que? Eixa era la pregunta. Doncs els motius al·legats són que els horaris de l'Escola li van fatal, i a l'Institut han estat altres obligacions familiars les que li han impossibilitat l'assistència.

Es pot entendre una absència o dos o tres, però resulta difícil de justificar que en dos anys mai haja tingut l'ocasió d'acudir. Més bé pareix desinterés, al menys és normal pensar-ho.

Però pressuposant que no ha estat així, que realment no ha pogut assistir en cap ocasió durant els últims mesos (anys), el veritablement honest haguera estat demanar la seua substitució per part del Sr. Alcalde, o dimitir en aquestes responsabilitats que són les que al pareixer li han resultat més incompatibles, i que una altra persona haguera assumit aquesta dedicació per a poder atendre les necessitats de l'area educativa adecuadament.

Tampoc vull ser excesivament dur, per que quan la pròpia persona assumeix la deficiència, he de suposar que eixe propi reconeixement és el punt de partida per a canviar.

Poca cosa més li pots dir. Nosaltres li hem demanat que recondueixca la situació.

PD: Esperem que tinga més consideració de la inefable consideració que sol tenir Font de Mora ...

1 comentario:

  1. En 2008-2009 jo estava al consell escolar de l'institut. Només el vaig vore un parell de vegades i quan venia no es que aportara molt, simplement un vot en contra de tots apareixia per ahí.

    ResponderEliminar