lunes, 30 de mayo de 2011

Alguns comentaris varis, excepte a Joan i Dani

(A Joan i Dani els ho comente després)

A la pregunta de Moises i corregint els nums de Fili (EU NO necessitava 130 vots, eren menys):
EUPV haguera necessitat 79 vots més.
BLOC haguera necessitat 63 vots més.
És més ... el PSOE haguera necessitat 110 vots més.

A Lore ... cuidadin amiga, que tú ho dius amb ironia i escrita és difícil de captar. Et poden mal interpretar.

Sonia ... "Fa un moment he escrit un comentari que l'he borrat al minut, he escrit desde la calentura" ... Un aplaudiment, quan ho vaig llegir em va pareixer que estava fora de lloc.

Casanova ... "El que ha passat en el BLOC enguany va passar fa 12 anys quan UV li va furtar la majoria absoluta al PP i ningú de la gent d'esquerres li va pareixer mal la irrupció d'UV".
Una matisació Rafa, que com porte temps en açò em conec el percal:
La gent d'UV (sino tots, la majoria) eren fruit d'una escisió del PP per les disputes internes quan Soler va agafar el comandament passant per damunt d'alguns històrics. Entre els objectius d'aquella gent figurava el de disputar-li els vots al Sr. Soler. Es dir en paraules clares, volien perjudicar a Soler, però no creien en el projecte d'UV, que ens coneixem i sabem qui eren.
Quan en aquelles eleccions UV va traure 189 vots consideraven que al menys havien aconseguit un dels seus objectius, evitar la majoria absoluta.
Ha aconsegit el BLOC els seus objectius?

7 comentarios:

  1. Vull pensar que no els ha aconseguit (del contrari açò voldría dir que...maemeua! que putada! més de 200 vots més que el PP i amb minoria absoluta!!!)

    ResponderEliminar
  2. Per la mateixa regla de tres jo ara pregunte: era l'objectiu del BLOC fotre al PSOE i EUPV ?? Sincerament ho dubte molt, per tant, no crec que la motivació d'aquella època siga extrapolable al que ha passat enguany. Les il.lusions d'UV tal volta foren la de fotre el PP, pero estic convençut que la de BLOC era traure un concejal... almenys.

    CASANOVA

    ResponderEliminar
  3. Rafa ... crec que m'has malinterpretat. Jo no tinc cap dubte sobre si l'objectiu del BLOC fora fotre PSOE o EUPV. No cal que ho dubtes, estic absolutament convençut i segur que NO era eixe l'objectiu.
    El que dic es que UV (que també tenia la il·lusió d'obtenir un regidor), en acabar tenia al menys un motiu de satisfacció per haver aconseguit una part del seu objectiu, encara que no tenien una satisfacció absoluta.
    El que jo dic, es que no entenc la satisfacció que alguns pareixien mostrar aquella nit pels resultats locals del BLOC.
    Eixa era la diferència que volia subratllar.

    ResponderEliminar
  4. I una altra cosa,... la possibilitat de que no els importara (o no valoraren) el preu que hi haguera que pagar. En aquest cas la majoria absoluta del PP, seria considerada com els famosos efectes "col·laterals" de la guerra preventiva del Sr. Bush.

    ResponderEliminar
  5. Tens raó Vicent, en 79 vots més era suficient. Vaig calcular malament.
    Fili

    ResponderEliminar
  6. Una puntualització Vicent, crec que la paraula "Bush" no pot duur "Sr." davant.

    ResponderEliminar
  7. Creute, que quan estava escrivint em vaig quedar parat uns segons en eixe punt, i després d'un lleuger dubte vaig proseguir amb el "Sr." pq al menys el feia més distant.

    ResponderEliminar