lunes, 29 de agosto de 2011

Sopar d'Estiu 2.011


Per tercer any consecutiu organitzem un sopar d'estiu per tal de fer balanç anual i xerrar una estona entre simpatitzants, amics i amigues.

Serà el proper 16 de setembre (divendres), a les 21:00h, a l'auditori "Vicent Andrés Estellés" .

Per suposat esteu tots i totes convidats. Ens agradaria comptar amb la vostra presència. Podeu deixar-me una nota, enviar-me un correu electrònic a eupvlapobla@ya.com o lapoblallarga@eupv.org, a traves del meu perfil del Facebook (Vicent Dasí), o del Twitter jvdasi.

Per suposat, podeu posarse en contacte amb qualsevol membre de l'agrupació local o fer-nos arribar el missatge com vos vinga bé. Nosaltres ja s'encarregarem de fer-vos arribar el ticket per al sopar.

Com l'any passat, parlarem un poc de la política municipal i a més introduirem un nou assumpte de debat.

6 comentarios:

  1. jo ja tinc el sopar d'estiu dins de ma casa hui dimecres!!! q algun il·luminat ha volgut fer una festa i un altre més il·luminat li ha donat permís fins les 2 de la matinada. i demà quan m'alce a les 6 que faig? li toque a l'alcalde a la porta?? em fique demà en el meu cotxe a la porta de sa casa?
    one pregunt: i això és legal? un particular monta una festa a tope con la música (els decibelis per els núvols, vamos) en una zona declarada residencial (i que ens fan pagar un IBI com a tal) i li poden donar permís entre setmana fins les 2?????????????????? i toques a la policia municipal i ni venen a medir els decibelis, i tant sols et fan deixar el teu nom i cognoms per "anotar com una queixa" i au. pq com: "tenen permís" .... arriva espanya!!

    ResponderEliminar
  2. Si, a més, el que dona permís està a la festa, estàs venut.
    No és gens normal que donen permís fins a les 2 de la matinada, a un particular. Desconec si és així (que realment tinga permís), i desconec si és així, amb quina justificació s'ha concedit.
    No crec que hi haja precedents i el que està clar es que per al Sr. Soler no tots són iguals.
    Quan tinga la informació, podré explicar si efectivament hi havia permís o no.
    Per altra banda, q la policia prenga nota de que existeix una queixa, però no actua pq existeix autorització de la màxima autoritat municipal, és important a l'hora de presentar una denúncia, cosa que ja compten que no passarà.
    Has de donar gràcies q no ho allarguen fins a les 4 de la matinada ... supose ... no?

    ResponderEliminar
  3. No sé si ja s'ha publicat, es comentar la situació del tècnic de comunicació. Crec que hauries de fer més soroll referent al tema. La gent estem molt sensibles respecte al tema econòmic, i com es regala un sou (molt ben remunerat) a les persones amigues i pròximes al partit, en un poble tan menut com els nostre es un tema que ens interesa a tots. Podríes preguntar-li formalment quines son les seues tasques, quin el seu horari, si algú li controla la feïna, (si la fa bé o mal), quantes hores fa al día en l'Ajuntament, i quantes no i si estàn justificades, demana el seu contrat, té que ser públic, no? Com permitiu qué açò passe en plena crisi econòmica, que les empreses on primer retallen és en publicitat?.

    ResponderEliminar
  4. Com permitiu? Perdona però no està en les nostres mans permitir-ho o no.
    Hem publicat i denunciat aquesta situació en diversos butlletins, li ho recriminem constantment a l'Alcalde i de fet ja demanarem la nómina i les funcions.
    L'única cosa que hem deixat de banda és la qüestió de les hores, pq entenem que no es rellevant, m'explique: Peñalva quan estava lliberat, ho estava al 70%, pq això li permitia dedicar-se també al seu negoci privat, però ells al·legaven que faria les hores que fera falta.
    Podem ser més insistents i repetitius en el missatge, però tampoc volem que parega que sempre estem dient el mateix. Nosaltres, ho denunciem inicialment, però si realment a la gent li molesta aquesta situació, el poble ha de fer d'altaveu i parlar-ne. L'opinió pública és cosa de tots.

    ResponderEliminar
  5. Pareix que t'ha molestat quant he gastat el verb "permitir"? Agafau com una opinió o una crítica constructiva i ara m'he explique.
    Està molt bé que ho publiques als butlletins o que ho denuncíes davant de l'alcalde, però crec que la tasca de l'oposició en la democràcia es molt important, té que estar vigilant al govern de "turno" i que no es pense que té un xec en blanc que li permiteix fer el que vuiga, i ahí es on crec que degueu ser més actius (tú i els teus companys d'oposició). Podrieu reunir-vos amb els pares d'alumnes de l'Escoleta Infantil i explicar-los que mentre a ells els augmenten un 20% el rebut l'Ajuntament malgasta diners en un sou inùtil en un tècnic de comunicació ( els expliques quines deuen de ser les seues tasques tant imprecindibles per a l'Ajuntament i el perfil del individu: relació amb el partit majoritari, parentesc amb el senyor alcalde...), quin presupost hi ha per al BIM i quina falta ens fà amb aquestos temps d'austeritat, quina falta fà a l'Ajuntament un tècnic addicional d'urbanisme ( la regidoria d'urbanisme estarà desbordada per la gran demanda que hi ha de llicències d'obra)...
    Em referia a que feu una oposició més cercana, expliqueu tot això als pares, i de pas que vos conten com va anar la reunió amb la regidora d'Educació, quin va ser el talant d'aquesta i a preguntes dels pares contestava coses com:
    "la guarderia no es obligada i el comedor tampoc". No el penses que vuic dir-te el que tens que fer, sols expresar la meua opinió i intercanviar-les amb tú.
    Una salutació.

    ResponderEliminar
  6. Hola amic o amiga, 3 cosetes:
    1.- Molestat no diria jo que és la paraula. Simplement he discrepat de que fora un terme adequat, pq pareix que inclinava la responsabilitat cap a l'oposició en lloc de a qui governa.
    2.- M'encanta que la gent done la seua opinió i si ofereix una optica diferent a l'habitual, més que millor. Tot es té en compte i es valora, altra cosa es que després pugua'm portar-ho a terme, si ho considerem positiu.
    3.- Em pareix molt interessant el que dius i de fet després dels últims resultats electorals, dins de la necessària autocrítica que ens hem fet, està la necessitat ja no d'incrementar la intensitat del nostre treball (que la considerem alta) sino la de maximitzar la seua rendabilitat o eficiència.
    I afegiria alguna cosa més, però m'has de permetre que em reserve algunes coses, de moment.

    ResponderEliminar