martes, 18 de octubre de 2011

De les mocions de l'anterior Ple

Ja vos vaig contar el pleït pel Reglament d'instal·lacions esportives, que el PP pretenia colar com a molt treballat (veieu entrada anterior), però a banda d'aquest assumpte volia per tancar eixe Ple, fer un resum de les mocions presentades i del seu resultat (molt resumidament):

1.- Escoles de Música: Moció presentada pel PSOE en contra de les retallades en les subvencions a les Escoles de Música municipals.
Resultat ... en contra PP, a favor PSOE i EU. = No aprovada.

2.- Contra la Reforma Constitucional: Moció presentada per EUPV en contra de la reforma exprés de la Constitució i demanant Referendum.
Resultat ... en contra PSOE, a favor EU, abstenció PP . = No aprovada.

3.- Educació plurilingüe: Moció presentada pel EUPV en contra de la pretensió d'eliminar les línies en Valencià, substituida per 1/3 en cada llengüa. La moció demanava una busqueda de concens.
Resultat ... en contra PP, a favor EU i PSOE . = No aprovada.

4.- Recolzament corredor mediterrani com a obra prioritària: Moció presentada pel PP.
Resultat ... Tots a favor. = Aprovada per unanimitat 

A banda d'aquestes mocions, vaig reclamar que s'inclogueren dos mocions més que estaven presentades  per  EUPV des de fa mesos en l'anterior legislatura, però que l'Alcalde m'havia marginat.

a) Moció d'adhesió al manifest Tanquem Cofrents: Al no estar incluida inicialment a l'ordre del dia, cal una votació per vore si la moció es tracta o no. El PP i EU voten a favor de tractar-la i PSOE s'absté.
Una vegada tractada la Moció que demana que no es prolongue la vida de la Central, el resultat de la votació és ... a favor EU, en contra PSOE i PP = No aprovada. 

b) A favor de la inciativa una TV sense Fronteres: Igualment cal una votació prèvia per vore si la moció es tracta o no. Sols EU vota a favor, el PP en contra i el PSOE s'absté de nou.
Per tant aquesta moció ni tan sols es tractada (de moment).

I amb tot açò ja teniu una idea de com va transcorrer l'últim ple. A la propera més ...

No hay comentarios:

Publicar un comentario