domingo, 30 de octubre de 2011

Indignat i Vota !!

Alguns amics em manifesten els seus dubtes sobre els efectes del vot en blanc o l'abtenció. Deixe dos enllaços molt interessants al respecte i després faig alguna valoració.

Que passa si no votes  ...... i ........ La llei electoral

Un vot en blanc i una abstenció sòn diferents, més pel que significa que per l'efecte que té. Un vot en blanc, és com dir que participes però que no trobes a ningú que et represente. L'abstenció és més un passe de tot (que podria ser per diverses raons).

En tot cas és prou clar que si algú està fart de canviar de partit PP-PSOE i NO canviar de polítiques, pq al menys en qüestions econòmiques cedeixen a les pressions del que anomenen mercats (poders econòmics), o si algú preten forçar a trencar el bipartidisme, hi ha que votar altres alternatives.

Jo crec que sols canviaran les coses quan PP i PSOE entenguen que sorgueixen alternatives sòlides que políticament parlen un altre idioma.

Per això, crec que buscar una opció diferent, és el major canvi. Obviament jo demane el recolzament a Esquerra Unida, pq comparteixc el treball que es fa, sempre al costat de la gent de baix, front a la gent de dalt. Però com eixa part la gent que em seguiu ja la coneixeu sobradament, me la vote.

Altre assumpte interessant és la qüestió del vot al Senat, però eixa reflexió la deixem per un altre dia, ok?

No hay comentarios:

Publicar un comentario