jueves, 5 de enero de 2012

CARTA ALS REIS MAGS D'ORIENT

Estimats Reis Mags d’Orient:

Aquest any ja se que tindran molta feina i que les peticions deuen ser nombroses, però a mi m’agradaria demanar algunes cosetes per al meu poble, aprofitant la seua generositat i màgia, per que els farà falta bastants quilos de màgia.

En primer lloc voldria que als responsables de la gestió tributaria del govern del PP que els milloraren l’atenció. Últimament no encerten ni una, van errar en els rebuts del fem, i ara també als de l’aigua, ens digueren que tornarien els diners mal cobrats però encara estem esperant a que ho acaben de tornar. Els vindria bé, una ajudeta de ses Majestats.
També necessitaríem que el portaren alguna cosa que els llevara la febra per pujar tant els impostos. Els últims anys, ens han pujat quasi tot, fem, aigua, EPA, Escoleta, etc.
Per a la Policia local també els demane molta salut, per que amb les retallades, no podran permetre’s el luxe de caure malalts.
Als Majors, que els fiquen en marxa l’ascensor al seu centre, per que és un poc ridícul que en llar de majors, amb instal•lacions a la primera planta, no els fiquen l’ascensor en marxa, en un edifici nou, i que hagen de pujar per l’escala, qui puga.
Al Comerç local, paciència, molta paciència i que el mercat dels diumenges que tant interessa a l’Ajuntament pels diners que arreplega, no els perjudique massa el negoci i si és així que el responsable de l’event recapacite sobre els efectes negatius.
També necessitaríem un poc més de sentit comú, especialment a qui haja pensat en el projecte de la zona blava, i que si tenim alguns dinerets per a inversions no es llancen a perdre d’aquesta manera.
Als treballadors municipals en general, simplement que puguen cobrar a temps, i als projectes de l’Escola d’Oficis, que puguen fer els treballs per als que són contractats. No estaria de més que ens ajudaren a acabar l’aparcament de camions.
Als joves que acudeixen al poliesportiu en horaris de vacances escolars, que tinguen sort i pillen el poliesportiu obert.
Ja se que me n’estic passant, però deixem que els demane un parell de cosetes més ...
Un poc més de talant democràtic al nostre Alcalde, no ens deixa gravar els plens municipals i diu que es per que té por de l’ús que pugua’m fer. Sí, ja se que és absurd i que es suposa que és l’Alcalde i no un dictador que sols accepte la llibertat dels demes si la controla, però és el que tenim. Crec que si li porten un poc d’eixe talant, a lo millor tenim més sort.
Tampoc estaria de més una ajudeta per al Monterrey, que ha desaparegut del pressupost del 2.012.
I per a acabar, per a que no diguen que tot és demanar, els vull fer un obsequi, tenim una meravellosa antena anclada al carrer Sant Vicent, se la poden endur obsequi dels poblatans i els anirà molt  bé per a lligar els camells.
Podria seguir i demanar més coses que ens farien falta, però no vull abusar més de la seues majestats, ...

Una forta abraçada .... Josep Vicent Dasí

4 comentarios:

  1. - L'antena és la que va firmar el contracte el govern del teu partit quant tenieu l'alcadia a la Pobla Llarga??

    - Parles de molts temes econòmics però en ningun cas comentes el forat econòmic que va deixar EU-PSPV a la Pobla Llarga quant va governar i estavem en un moment econòmic en l'entorn i en Espanya en particular molt millor que l'actual. Que pareix que no tinguem memoria.

    - I si vas a intentar dir que sóc del PP o coses d'eixe estil t'equivoques completament, per exemple et puc dir que hem pareix molt be el que comentes referent a la zona blava, al poliesportiu, el tema de la policia local...

    I ja el que hem pareix una barbaritat es el que comentes del Monterrey, aquest lloc podriem dir que és el pou negre més gran que hi ha a la Pobla Llarga, més de 16 anys de fer i desfer coses (tant en el govern del teu partit com en l'actual del PP), crec que aquest projecte deuria de dixar-se com està fins que vinguen èpoques millors i que en eixe moment, s'escolte a les associacions que poden utilitzar el recinte, a tots els partits polítics i realitzar un projecte de consens.

    El que no pot ser, es que en un poble de vora 5000 habitants, hi hagen tants conflictes entre partits.

    Crec que he intentat exposar el meu punt de vista de manera racional i que com voras considere que les polítiques de tots els partits són millorables i que tots parleu de arribar a consensos, però ningú vol cedir en res.

    Aixina és impossible.

    ResponderEliminar
  2. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  3. Hola, agraisc les teues paraules:

    En primer lloc, no se pq la gent que expresa alguna opinió pròxima al PP té la necessitat de justificar que NO és del PP. Si a mi això em té igual! Mai li he dit a ningú que no puga opinar pel color polític. Si jo sóc militant d'EUPV i opine pq no ho han de fer els demés?
    En segon lloc, entenc pel que dius que no es que em dones la raó en algunes coses, sino que en el fons estas d'acord en totes, ja que encara que recrimines certes polítiques passades, en ningún moment dius que el que estan fent ara està ben fet. No dones arguments a favor de l'actual política (tema econòmic + tema antena), sino que dius que abans també es cometeren errors.

    Bé doncs, repassem eixos errors del passat:
    En primer lloc diré la meua opinió, d'eixes qüestions, però crec que eixes accions de govern ja han estat valorades per la ciutadania i han perdut eleccions des d'eixe moment, es absurd que l'actual equip de govern pretenga tapar les seues misèries per accions de fa 12 o 14 anys.

    Si en aquell moment les coses negatives superaren les positives (així ho va entendre al poble) doncs per això deixarien de votar-nos (entre altres coses que no vull retraure). Ara el que estem valorant és l'acció de l'actual equip de Govern o es que pretenem que el poble opine de coses de fa un lustre?
    Per altra banda matissar alguna cosa ...
    Dels deutes anteriors, hi ha que tenir en compte algunes coses que no es comenten mai. En primer lloc, quan l'anterior equip de Govern es va fer càrrec, també hi havien deutes. O es que algú es pensa, que hi havien beneficis a repartir? Heu sentit alguna vegada, escusar-se per això.
    I altra i més important, eixe suposat desequilibri que el PP denúncia, es va produir després de que el Govern del PP, al prendre posesió fera una neteja de compters pel qual van ANULAR drets de cobrament per valor de 1,5 Mil·lions d'Euros. Es dir, de la nit al matí, coses que l'Ajuntament havia de cobrar (tenia pendents de cobrar) per 1.890.000 € digueren que sols en podrien cobrar 360.000 €.
    Ells diuen que feren neteja, i la suposada neteja estava en mans de l'empresa en que treballava el Regidor d'Hisenda del PP en l'época, (i per cert ara Jutge de Pau, imparcial, reelegit). Bé o mal, l'oposició mai ho ha pogut comprovar, però el que si que es cert, es que li hem dit al PP, en posteriors ocasions que fera una revisió similar a aquella i el Sr. Soler a dit que "NI HABLAR DEL PELUQUÍN". Des de que ells governen, ja
    no interessa revisar res.
    Que vols que el diga ... dis-me mal pensat, i tot el que vullgues, però ningú del PP explica eixa realitat. Escandalós, veritat?

    Del cas de l'antena, es cert, la va firmar el Govern d'EU-PSOE, mai ho hem negat, sols hem dit que en aquella época no existia la
    preocupació, ni la inquietud que eixisteix a dia de hui en aquest assumpte. Les veus discordants al respecte eren nul·les i sols el temps ha fet reconsiderar aquestes accions. Però, ara el PP s'havia compromés a llevar l'antena, el partits de l'oposició li diguerem que endavant des del primer moment, i ell ens ha enganyat a nosaltres i al poble.
    Com entens, que se'ns presente un informe (en 2.008) i quan demanem explicació sobre unes dades, diuen que no tenen ni idea (ells que l'han encarregat i pagat) però que li demanaran explicacions al tècnic redactor i l'Alcalde en un gest d'excel·lència (verbal, com sempre, bones paraules però fets cap) diu "no el redactor no, un altre independent" i encara estem esperant?
    Amb l'Antena, m'he sentit estafat i crec que amb raó.

    Perdona, si m'he allargat massa ... a l'altra intentaré ser més breu.
    Una abraçada.

    ResponderEliminar
  4. Per al•lusions de l’amic o amiga anònim:

    1. El temps ha deixat clar que el tema de les antenes de telefonia mòbil, quan més retirades del casc urbà millor i el Grup Municipal Socialista sempre ha recolzat la decisió de retirada que deuria de fer efectiva el govern del PP, però que encara no ha fet.

    2 . Si el PP avera deixat el govern en estes eleccions, el forat econòmic que haver deixat al nou govern seria molt molt gran. De fet, en aquest pressupost del 2012 augmenta sols una partida en despeses, la de pagar deute, i més de un 400%. Totalment en desacord en que els anys anteriors a la mentida immobiliària tot era perfecte. NI MOLT MENYS. Les dades ho corroboren (ingressos i despeses)

    3. El MONTERREY tenia solució abans de l’arribada de Rafael Soler com alcalde de la Pobla.
    El 28 de març de 2003 (Ple Municipal – Alcalde: Botella – Portaveu Socialista: Bellver) ES PROPOSA L’APROVACIÓ DE CONCESSIÓ ADMINISTRATIVA DE US DE PART DE L’EDIFICI CINE MONTERREY A LA UNIÓ MUSICAL
    L’equip de govern va acordar cedir per a us i fruit durant els propers 50 anys la part davantera del cinema Monterrey [...] per a que siga la Casa de la Música.
    La Unió Musical havia sol•licitat el local i podien demanar subvencions per a realitzar les obres pertinents.
    S’aprova per 6 vots a favor (EU i PSOE) i 5 en contra (PP) la “voluntad de ceder un local dentro del edificio del Cine Monterrey, para destinarlo a la Casa de la Música. La Unió Musical es congratula per aquesta cessió i dona mostra de la seua alegria

    La història continua però creguem que està clar qui va condemnar al MONTERREY a estar com està HUI

    4. Tens molta raó en dir que fa falta consens en este poble. Consens entre partits, entre Grups Municipals. En l’últim PLE municipal presentem una MOCIÓ per a que es demane a la Generalitat que page la subvenció de la construcció de la Casa de la Música. Estem parlant de que per no pagar la Generalitat, ens costa a tots el veïns de la Pobla, més de 20.000 euros a l’any. El PP ha estat en contra de la urgència de demanar que page la Generalitat.

    ResponderEliminar