viernes, 23 de marzo de 2012

Sobre el decret dels Proveïdors als Ajuntaments

Com sabreu el Govern ha publicat un decret per a possibilitar el pagament a proveïdors. EUPV NO està d'acord amb la formula plantejada, i al final d'aquesta entrada pose el vídeo on Alberto Garzón explica els motius.
Però el que jo vull fer vore ara, és que els Ajuntaments havien d'enviar al Ministeri una relació de totes les factures pendents de pagament. Això es va fer el passat dia 15, encara que de moment no la coneguem.
Ara qualsevol proveïdor que tinga una factura pendent,  té 15 dies per a consultar a l'Ajuntament si la seua factura està inclosa a la relació de deutes reconeguts al ministeri (té dret a consultar eixa informació) i si no ho està, pot presentar un escrit (hi ha un model oficial) per a demanar que se li reconega eixe deute pendent amb ell.
A tots aquells que tinguen factures pendents d'abans de l'1 de gener de 2.012, els recomanaria que pregunten i reclamen el certificat del deute.
Per altra banda, una qüestió absurda de l'assumpte és que l'Ajuntament haurà de recorrer a un crèdit per a pagar eixes factures, que haurà de finançar amb un pla a 10 anys, i que li costaran uns interessos.
I resulta que una part del deute de l'Ajuntament és degut als impagaments de la Diputació i especialment de la Generalitat, i que el poble haurà d'avançar els diners i pagar uns interessos que haurien d'assumir ells, la Diputació i Generalitat. Però no patiu, segur que Soler protesta enèrgicament a Rus, Fabra i Rajoy.

Per cert ... en breu sabrem quants diners de deute ha reconegut l'Ajuntament al Ministeri.

No hay comentarios:

Publicar un comentario