miércoles, 4 de abril de 2012

Intent de gravar el Ple

Com ja indicarem a l'entrada del 01 de març l'Alcalde no autoritza a EUPV a gravar les sessions del Ple. En aquest vídeo podeu vore, com hem d'interrompre la gravació, quan instants abans del començament l'Alcalde, a través de la Policia, ens prohibeix que gravem la sessió.
Hem de dir que oficialment tenim autorització, ja que la demanarem per escrit i han transcorregut tres mesos sense contestació (el silenci administratiu és positiu). No obstant, cada vegada que li anunciem que com que oficialment tenim permís, ens presentarem amb la càmera, molt democràticament ens diu que NO ens ho permetrà.

Com sabeu la versió oficial és que prefereixem gravar ells, encara que això signifique pagar a alguna empresa amiga, i no permitir que ho fem nosaltres.
A mi em sembla una actitud ridícula ...

7 comentarios:

  1. Empreses amigues, empleats enxufats... visca la transparència. Els mateixos que van en pegatines del PP en eleccions després treballen a l'ajuntament

    ResponderEliminar
  2. la gran majoria de les persones que treballen i cobren de l'ajuntament de La Pobla, van entrar a treballar en l'època dels governs socialistes i comunistes. Oposicions "a mida" per als afins al partit. Tinguem memòria i no siguem hipòcrites.

    ResponderEliminar
  3. No se molt bé a quina època et refereixes. Si et refereixes a les primeres eleccions, quan els populars estaven en contra del divorç i tot això, no se si els comunistes que menciones tenien molta força, però no recorde cap persona del partit a l'Ajuntament. No se si jo tindria 10 o 12 anys.
    Si et refereixes a l'època de govern amb Alcaldia d'EUPV, de la qual sí que puc parlar amb més coneixement de causa, senzillament és fals. Però a més d'aquella època qualsevol persona, pot vore que es va actuar amb transparència, on una comissió amb representants de tots els partits i sindicats, avaluaven. Molt lluny del que passa ara. En eixe aspecte la gestió va ser impecable.
    Ara bé, l'utilització del PP de les empreses públiques per a col·locar gent pròxima és escandalós.
    Repassar la llista electoral del 2.007, per exemple, dona fredat. No cal tenir memòria de 30 anys, amb els últims 5 o 6 tenim prou.

    ResponderEliminar
  4. que vos han llevat el GRAN DRET de gravar en directe els plen???????? Deu meu!! L'alcalde es veu que no te conciencia de que podeu manipular els videos, o fins i tot grabar lo que vos convé... Va, perfavor! Si es grava deu ser parcial a cualsevol partit; una camara instal·lada en la cambra o un reporter anònim contractat a "saviendas" de tots els grups parlamentari municipals i del qal estiguen tots d'acord.
    Però tú Vicent no pots reclamar el dret de gravar a ninguna cambra pública perque de bon tros es sap i, això posa a la teua biografia, eres Llicenciat en informàtica, un risc que no pot patir l'oposició a que maltractes el video. No crec que en tingues raó, ara bé, estas en el dret de DEMANAR que es grabe; no grabar ni tu ni un del teu partit. Això podria considerar-se fru molt dulent.

    ResponderEliminar
  5. Discrepe profundament i crec que estàs molt equivocat: Tractaré de que ho entengues:
    1.- No ens poden llevar el dret a gravar, per por a que manipulem o a l'ús que fem. Això és com si en un acte públic diguérem, sols poden entrar els de La Razón, Libertad Digital, el ABC, i ... per l'estil, per que no ens fiem de com van a manpular l'informació la resta. Això és diu CENSURA, i és propi de règims totalitaris.
    2.- A mi em pareix bé que l'Ajuntament grave. Però ho paguarem entre tots, i no se si la despesa es necessària. A nosaltres ens pareix bé, però no ho hem demanat. Independentment d'eixa acció tot el mon té dret a gravar un acte públic. Prohibir-ho sense motiu, és una actitud repressora i de limitació de drets, pròpia de règims totalitaris.
    3.- Argumentar, que com jo sóc informàtic, tenim por del que puges fer, és ja LA PERA inqualificable. Si deixem de banda, que res té a vore la informàtica amb el tractament de la imatge, no es pot limitar un dret com a acció preventiva per si de cas fas no se que, que no m'agradarà. Sembla la guerra preventiva, o quan abans t'anaven a visitar a casa i t'arrestaven per si de cas. Per cert, propi de règims totalitaris.
    En definitiva ... L'Alcalde, amb açò, sap que no té dret a prohibir, però com no li agrada (pels temors absurds que tú expliques) exerceix la seua autoritat de manera abusiva a consciència, com fan els dictadors. La qual cosa, serveix per a destapar la careta d'una manera de fer.

    ResponderEliminar
  6. Cues de passa, repasa la relació entre les últimes incorporacions a l'ajuntament i els que en les eleccions de novembre anaven d'interventors del PP i tu mateixa comprovaràs el que dic.

    ResponderEliminar
  7. Que està fent el PP amb els diners de tots nosaltres crec que està més que clar. Està utilitzant-los per a perpetuar-se en el poder. Com utilitza els càrrecs de diputats per a guanyar alcaldies com al nostre poble veí (Castelló de la Ribera) i com ho intentant a l’Alcudia (la cap de llista del PP ara és la diputada). Com des de que el PP està al govern apareixen xampinyons en els despatxos de totes les conselleries i altres. Aquestos xampinyons tenen l’obligació de votar al PP i si no ho fan poden veure com es redueix el seu horari o poden anar fins i tot al carrer. A La Pobla Llarga, una persona va tindre que ensenyar la papereta a un regidor actual del PP per a demostrar la seua fidelitat i així poder continuar menjant VERGONYÒS
    Molta gent li deia als governants passats del nostre poble “però com ha entrat està que és del PP ?? i la resposta era més que clara “per la seua validesa”. Hui a La Pobla Llarga, a València per a tenir una aspiració o eres del PP o ja saps que res de res. VERGONYÒS
    El PP no vol participació de la gent del poble en la política local. Han aconseguit que als Plens no vaja ningú i si EU vol gravar, a per ell. És un dret i com ha dret hi ha que treballar tots i més els polítics per a defensar-lo. Algú me pot dir com és pot manipular una gravació d’un ple?? El que diu o no es diu quedarà registrat i res més. De que tenen por els del PP ?? de no eixir guapos o guapes ??

    ResponderEliminar