viernes, 1 de junio de 2012

SENYOR PIROTÈCNIC, pot començar a pagar !!

Vos vaig prometre algun xafardeig sobre les factures pendents que tenia l'Ajuntament. Ahí va:

En repetides ocasions, l'Alcalde per tal de fer vore que es fan esforços per estalviar, repeteix una cantinela: "Ja fa temps que en festes no fem ni un Castell de focs".
Revisant el llistat de factures impagades de l'Ajuntament te n'adones que deuen 31.631,45 € en una muntonada de factures a pirotècniques. Fins i tot alguna de fa 7 anys. 

Permitiu-me la maldat: "Normal que no feren Castells, si ja no hi hauria cap pirotècnica a la província que es fiara de que podera cobrar!!! "

Per cert la Montecarlo també acumula un bon grapat de factures sense cobrar: 46.859,13 €.

Ja fa algun temps a la premsa es va publicar la notícia que el nostre poble era el que pijor pagava de tota la Ribera (alta i baixa). Tot un model de gestió.


6 comentarios:

  1. Li diu el mort al degollat!!
    Hem fa gracia que abandereu vosaltres temes de no pagar a temps, perquè et recorde, que fa 8 anys i durant molts anys vau estar governant vosaltres i feieu IGUAL!!
    Malpagadors els actuals, però vosaltres també i hem pots dir el que vuigues, però conec molts casos en el que l'Ajuntament de la Pobla LLarga quant estava EU i el PSPV, pagava factures a 3 anys almenys!
    Hi ha un dit popular que diu: "que tire la pedra que estiga lliure de pecat"...en el vostre cas deurieu de callar la boca i com voras no defense que el PP siga també un malpagador, simplement estic cansat de vore que tots els partits prediquen una cosa en la oposició i després governant feu el mateix!!!
    I ara si no t'agrada borra el comentari com en altres casos has fet. Visca la llibertat d'expressió!

    ResponderEliminar
  2. Dos punts diferenciats. Els pagaments i els comentaris.
    A) Els pagaments:
    Certament tots els governs i totes les administracions es queixen dels problemes econòmics i de problemes especialment de liquides. Podríem parlar molt al respecte però no cal. Especialment als Ajuntaments que fan ús de subvencions, es queixen pels retards en pagar-les i així era abans i ara.
    Bé ... no exactament. Abans es queixaven, ara es callen i es cuiden molt d'alçar la veu en contra del seu partit, pq són els seus propis els que tampoc paguen. Però clar, quan vius de la política, abans el partit que el poble, no?
    Per altra banda, una altra diferència substancial es que cap govern, cap, ni el d'abans, ni el d'abans de abans, cap, ha disfrutat dels sobreingressos del mon immobiliari que ha tingut el senyor Soler.
    Un balanç tristement dilapidat !!!
    Certament, com pots vore, puc reconeixer que abans també hi havia problemes, però el Sr. Soler s'endú la palma del desastre.
    Per últim ... els possibles errors de gestiò d'equips anteriors, van a utilitzar-se tota la
    vida con a escud del Sr. Soler? Ja pot fer totes les barrabasades que vullga? No home, no!! Si les fa, les haurem de denunciar publicament, no? Es el nostre deure.

    B) Els comentaris:
    Per ahí sí que no passe!!! Lliçons de llibertat d'expressió CAP NI UNA!!!
    La teua afirmació sols es sustenta en tres opcions:
    1.- Eres un mentider i faltes a la veritat intencionadament, de manera gratuïta i sense proves.
    2.- Estas equivocat (mentider involuntari). Es dir estas mal informat, pq jo no he borrat mai
    cap comentari, simplement pq no m'agrade.
    3.- Estas afectat o fas referència, a un dels DOS únics casos que recorde (espere que no em falle la memòria) en que hagut de borrar comentaris del Blog. De tants i tants que he tingut, sols en
    dos ocasions.
    Una d'elles per ser insultant cap a una tercera persona. A mi em poden faltar i
    em defendre, però no a un tercer que no té opcions de defendres.
    O l'altre cas que recorde, una persona utilitzava termes insultants i despectius, per a referir-se als inmigrants. En aquella ocasió després de demanar que rectificara, com no ho feia, vaig reescriure el seu comentari, eliminant les referències despectives.

    O siga, que m'agradaria que aclarires aquestes acusacions i si m'ha fallat la memòria, tranquil que jo ho reconeixeré. Jo no m'amage, jo se donar la cara.
    Per cert, jo sí que conec i tinc referències directes de vàris casos de censura en les
    pàgines del PP al Face. Si vols donar lliçons de llibertat d'expressió, acudeix per allí que
    al menys fins fa poc, anaven prou necessitats.
    A tot això ... visca la llibertat d'expressió!!

    ResponderEliminar
  3. Els ajuntaments han pagat, paguen i pagaran malament. Dóna igual el signe polític, a vore si ens lleven ja el corporativisme. Estic d'acord amb el primer comentari. Això sí, mentre ens dediquem a defendre a uns i als altres, acabem pagant-ho els mateixos.
    TAmbé he de dir que si repases els comentaris, es pot vore com moltes voltes es critica a Vicent i mai ha llevat un comentari. Ens altres llocs sí que ho han fet.

    ResponderEliminar
  4. Asíestá mal-diguent-se la veritat. Si no hi paga l'Administració local es perquè:
    1. L'Estat no paga les Comunitats Autonomes.
    2. La generalitat ens deu més de 1.3 mil·lions d'euros i la diputacióo 700.000 euros. Estem rebent tots els pagos, i a hores d'ara podem afirmar VUIGUES TÚ O NO, que estem fent front als pagaments. Fa molt de temps que no tirem ni un miserable castell de focs, però no és perque no ens fien sino perque devem estalviar ja! PENSA ASÓ: EU-PSOE, cauun manaven a la pobla, ens van deixar grans deutes i ha tingut que pagar-ho l'ajuntament; COM VOLS QUE PAGUEM ELS DEUTES D'ARA SI ENCARA ESTAVEM PAGANT ELS QUE VOSALTRES HAVIEU DEIXAT? i, no em digues que no es deveres.
    Lo mal que tenim, esque es un poble xicotet i es fa "bulo" d'alló que no es deveres.
    Estalviat tirar-te al coll de Soler; ja que el dia que ens possem a caure igual de baix que vosaltres (tirar a lo personal) vorem com ixiu. Ja està bè de mentires! Ja restà bé d'exagerar les coses!! ELS PLENS SERÁN GRABATS EN POC!! Avore si digueu tantes tonteries després, com que l'escoleta "El Castell" pujaría a quasi nosequina barbariat, quan només pujarà uns 5 ó 10 euros A L'ANY! va perfavor!! Mentiu a vostres fills per a que segueisquen els vostres passos, perque son els únics que podrien tirar avant vostre partit. Les mentires no se les aguanteu. No me digues que les mentires son les que diu el gobern central... perque aix es un altre tema!!!

    ResponderEliminar
  5. 1.- Sobre que es mal diu la veritat: A mi em cauria la cara de vergonya, i no nomenaria la paraula veritat, si presentara un reglament per al poliesportiu dient que és un recull el·laborat, treballat i adaptat al nostre poble, i després et pillen "amb el carrito del helado", i et demostren que és una còpia total i absurda d'un altre poble.
    Al menys tocaria fer un reconeixement públic de la mentida i una disculpa. Però les mentides o incompliment són repetitives al govern de Soler i no passa res.
    2.- Si l'Estat deu que pague, si la Generalitat deu que pague, si l'Ajuntament deu que pague ... es ben senzill. Ara bé, hi hauria que vore que hi ha de cert en eixes afirmacions. Això de l'estat no paga necessita ser aclarit.
    3.- Sobre l'afirmació de "VIUGUES TÚ O NO (sic), estem fent front als pagaments", queda tan categòrica com buida de contingut. Resulta que no es que ho diga jo, és el propi Ajuntament qui ha reconegut que tenia factures pendents per un import de 3.748.353,83 € . Per cert algunes de 2.003!! On està la mentida?
    4.- Encara estem pagant el que vosaltres heu deixat: Explica'm com és possible que el remanent de tressorería (per a que s'entenga, la diferència entre el que deguem i el que ens deuen) presentat pel tècnic municipal al 2.007 era de 550.000 € a favor de l'Ajuntament, i al 2.008 era de 435.000 € en contra de l'Ajuntament. Es puliren quasi un mil·lió d'€ de remanent en un any ... i qui governava?
    5.- Tirar a lo personal? Sempre he criticat la seua gestió i mai m'he ficat a la seua vida privada. Si vas a fer alguna insinuació, com la de borrar comentaris hauràs de posar alguna prova damunt la taula.
    6.- El que deiem de l'Escoleta ... informació treta de documents de l'Ajuntament, ho tens a http://jvdasi.blogspot.com.es/2011/09/ple-i-pujada-de-la-quota-de-la.html si trobes alguna mentida avisa'm.
    7.- Les mentides del Govern de Rajoy és cert que donarien per a molt ... deixe'm ho estar de moment.
    8.- Per últim i ... parlant de coses personals. Et pregue amistosament que guardes una mínima dignitat i deixes ALS NOSTRES FILLS EN PAU.

    ResponderEliminar
  6. La persona que sap del que parla, explica'm com és que moltes de les persones que portaven la pegatina del PP en les eleccions de novembre han acabat treballant directament o indirecta per a l'ajuntament. Visca la transparència i la igualtat.
    El PP furta a València, el PSOE a Andalusia, el president del Govern té un sou vitalici i cap partit, cap, diu res. Tot això ho financiem nosaltres. No vos oblideu.

    ResponderEliminar