martes, 10 de julio de 2012

El PP torna a pujar la tasa de l'Escoleta Infantil

Després de que el passat mes de setembre de 2.011, el PP aprovara una pujada de la taxa mensual de l'Escoleta Infantil del 20%, passats 10 mesos, ens trobem que el nou curs estrenarà també pujada. 
Ara el PP proposa la pujada de la Taxa Mensual d'un altre 12%. 
Si a més tenim en compte que l'1 de gener de 2.009, l'any es va estrenar també amb una pujada del 11%, no hi ha dubte que la deriva que ha pres l'assumpció de costos per part dels pares i mares és perillosa.

Perillosa en el sentit que s'esta traslladant el cost de les retallades de la Conselleria a les famílies, de manera JA MASSA reiterada, en un moment en que en lloc de disposar de serveis públics en que les families puguen recolzar-se, esta sent els serveis els que es recolzen a les butxaques de les families.
Entre les retallades, i la situació econòmica, les malparades economies familiars, arribarà un moment que s'ho voran agre per tal de fer front a eixos costos.  

He expressat al Ple la preocupació,  no ja per alguna de les pujades concretes, si no per un camí encetat que no pareix tenir fí. Fins a on pensen arribar? Fins a quan va a continuar la línia de pujades a l'Escoleta? 

La resposta del portaveu del PP, ha estat sincera (ho agraisc): "No ho se. No ho se pq no puc saber que va a passar."

Segons el Sr Canut, l'Ajuntament ha fet un esforç per a reduir la diferència de ingressos i despeses de l'escoleta, però el cert és que eixa reducció ha recaigut majorment en les pujades de preus. Es dir l'esforç l'han fet els pares i mares (al menys principalment).

PD: També s'hem estranyat que en els costos, es xifraren en 1.700 € les despeses telefòniques (ens pareix excessiu). Segons el portaveu, no es tan estrany per les continues cridades a les famílies, quasi sempre a mòbil. Reduir eixa factura, no pareix una tasca complicada i pareix que han pres nota.

No hay comentarios:

Publicar un comentario