martes, 9 de octubre de 2012

Dels insults que m'ha dedicat hui un membre del PP

L'episodi que he de contar hui no resulta precisament molt agradable però és l'única defensa que tinc.

Hui el Sr. Regidor d'esports, que si no estic equivocat també és President del PP de La Pobla Llarga, m'ha insultat greument durant l'acte del 9 d'Octubre. "Fill de Puta" i "Pallasso" són els qualificatius que m'ha dedicat. Tractaré d'explicar els fets de la manera més fidel que puga:

A la porta de l'Ajuntament, esperant l'inici de la processo cap al carrer Jaume I, un grup de tres persones (jo estic al costat de les tres), i s'incorpora el Sr. Regidor d'Esports. 
Supose que haurà sigut a preguntes de cortesia d'alguna de les tres persones, ell ha contestat que va tot bé i que a banda de les crítiques de quatre fill de putes que l'havien criticat pel discurs de presentació de l'Escola de Futbol, anava tot bé. 
En eixe moment, jo li he preguntat si ho deia per mi (era evident), si jo era una d'eixes persones a que es referia. Ell m'ha preguntat si jo l'havia criticat i li he contestat que sí (ell sap que sí) i tranquil·lament ha dit que aleshores jo era un d'ells.

Lògicament li he recriminat eixa falta de respecte i que havia d'estar preparat per a la crítica. Que jo quan he mostrat discrepància i he dit que una cosa no em pareixia bé, ho havia fet sense faltar al respecte.

La conversa, evidentment tensa, encara ha donat per a que em diguera que era un Pallasso, (cosa que no necessàriament hauria de ser considerat com un insult, però evidentment en aquest cas pretenia ser-ho) .

Supose que altres persones hagueren tingut una reacció més visceral, jo he tractat de mantenir el tipus, però ja vos dic que és una situació trista i desagradable. Que ningú es pense que em resulta indiferent, però tracte de contindrem i no perdre els papers.

Com bé dic al principi, com a alternativa a eixe tipus d'agressions verbals, em queda la defensa de contar-ho públicament. Doncs en aquestes mans estem. 
  
Més o menys aquest ha estat l'episodi d'un 9 d'Octubre de 2.012 que no oblidaré.

53 comentarios:

  1. tots coneguem al sr. carrasco ... no fa falta dir molt més

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. sr de que?. Per fer un acudit sencill jo diría sr. queasco. Una persona i mes si es un representant del poble deu d'aceptar la crítica poltítica i no respondre com un crio mal educat. Hi ha que saber estar i si no a casa. Animo Vicent.

      Eliminar
  2. a qualsevol fan Regidor d'Esports

    ResponderEliminar
  3. Pareix mentira.Sols faltava vorer- lo cantar ahir.Quina llastima.....

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tambien esta prohibido , mal visto y es pecado cantar el himno de la comunidad valenciana?

      Eliminar
  4. Has fet be Vicent, el nivell cultural s'ha de notar

    ResponderEliminar
  5. A cualquier cosa le llamáis cultura, deje de escribir en catalán, tenga dignidad y escriba en valenciano.
    Usted (yo soy más educado) usa el blog y su facebook para verter continuamente mentiras. Basta con leer un poco su facebook y este blog para ver cuantas mentiras ha vertido, sólo por mantener su regidoria. Se le está desmontando el chiringuito Sr Dasí, quizás las proximas elecciones ni mantenga la regidoria, sus engaños han tenido un precio.
    A mí usted como regidor de nuestro Ayuntamiento, como sus colegas de partido y PSOE, me han demostrado hace tiempo su desinterés por los asuntos del pueblo. Recuerdo que el Ayuntamiento se jugaba una subvención importante y usted junto con sus colegas no acudieron porque no les parecia adecuada la hora. Ya veo el interés en los asuntos locales. Contaría muchas cosas sobre usted y su interés en los asuntos del pueblo, de ciertas bajezas que ha realizado, pero yo soy un caballero y me las guardo.
    Debo recordarle que usted eligió a este señor hace unos años para ir en sus listas, pero que este se retiró para formar parte del PP. Desde entonces usted no ha parado de hacer acoso y derribo sobre esta persona, algo ha parecido a otro miembro del PP, la izquierda no perdona que alguien se cambie de partido.
    Yo no le llamo hijo de las cuatro letras, sería darle un valor que no tiene, le digo mentiroso porque de cada 100 palabras que dice 101 son mentira.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Señor o Señora, por si usted es de los que tienen la suerte de no necesitarlo para poder vivir,hay horarios en los que la gente humilde trabaja,sean o no sean regidores del ayuntamiento,muy alegremente ya que por desgracia con esta crisis hay quien no puede hacerlo.Yo personalmente creo que es mejor no tener aciertas personas que pueden dañarte a tu lado o sea que es mejor tenerlas lejos,por lo que es indiferente que camisa se cambien cada día.
      Sobre el desinteres sobre el pueblo hay un dicho que dice: el mort li diu al degollat qui t´ha fet eixe forat!!!!!

      Eliminar
    2. Sr. Anònim que m'acusa de mentir:
      Com a introducció explicar que la meua manera d'escriure és la mateixa que he vist al llibre de festes en Alberto Fabra, Rus, Soler, Pep Larrosa o José E. Vidal. No se si la reflexió de la dignitat també va per ells. Però com veig que m'enten perfectament, no faré d'açò la qüestió central.

      No tinc ni idea a quin "chiringuito" es refereix, perque per a mi açò és esforç i sacrifici, però digua'm que tampoc és important.

      El que trobe realment desafiador són les acusacions de mentider i mire per on, accepte el repte. Vinga va endavant!!!

      Seguir el rastre de les publicacions del Face és complicat, però al Blog està tot guardat en els arxius i són fàcilment visibles.
      Vinga, sense por ... jo agafe paper i boli, i espere ansiosament a que em diga quina entrada és mentida al meu Blog. A lo millor hi ha alguna inexactitud, vinga va aclarim-ho i la discutim, sense repars.
      De veritat, va, que tenim temps per a analitzar.

      Home, no li deu resultar complicat enumerar eixes mentides si diu "basta con leer un poco". Estic esperant i cada minut és etern.
      Per que clar, no vull ni pensar que no siga capaç de mencionar un parell de casos.

      En quin lloc quedaria una persona que diu que publique mentides al Blog, una acusació tan greu i no en troba cap?
      Qui seria aleshores el mentider, llançant acusacions falses?

      Per cert, mentre fem temps, els fets que he relatat del Sr. Regidor no li mereixen cap comentari? O es que tampoc se les creu?

      Eliminar
    3. Perdò se m'ha oblidat una qüestió, és fals absolutament fals, que jo elegira a aquest Sr, per a cap llista.
      Simplement va acudir a un parell de reunions (molt abans de la preparació de cap llista), i després va canviar d'idea, cosa que jo mai li he recriminat personalment.
      I aquestes afirmacions estic segur que ell li les podrà confirmar personalment.
      AH!!! Per cert, del que dic hi ha testimonis.
      Lamente la seua desinformació.

      Eliminar
  6. Les persones son recordades per les seues bones o males accións,per ser grans persones o petits personatjes,per donaro tot per els demes o per voler quedarse fins a la dignitat de tothom per a podre suplir la perdua de la seua.
    Aquest ser,no se fins a quin punt humá,causa tanta tristor e indiferencia que no sera recordat ni per a bé ni per a mal.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. si ome, clar que sera recordat... un perculero mes del pp

      Eliminar
  7. Tot el poble coneix el senyor CARRASCO i per sort com diu la persona anterior castellano-hablante-escriviente, TOTS savem la simpatia del SR carrasco al PP i a tot eixe pertit, per interes o per el que siga, no hi ha que oblinar que ell era un dels que en el titols del FC barcelona es penjava una ESTELADA al coll, crec que eixo molt PEPERO no es!! o el altra deducció es; que el sr Carrasco es un analfabet cultural que no sap ni quin es l'estandart de la Independecia Catalana.
    Tot i eixo tb tothom sap que el CARRASCO es un fidel simpatizant del partit de les gaviotes per que en el seu moment va rebre algo que ell volia.
    I ARA PER A QUI NO ENTENGA LES PARAULES EN VALENCIÁ O CATALÀ com cadascu li vuiga dir, que es pose un traductor!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Yo he vist al senyor Carrasco continuar celebrant els titols del F.C.Barcelona no se quin mal te aixo,pot ser del barça i del pp o vesta prohibit.Que va rebre el senyor Carrasco en el seu moment?parlar per parlar no,ni ha que argumentar.

      Eliminar
    2. És cert. Jo tampoc crec que siga incompatible ser del PP i del Barça. Es més jo tenia un company d'estudis que era molt nacionalista i era del Madrid.
      RARO, RARO, però possible.

      Eliminar
  8. La pregunta que molts ens fem és: com ha pogut caure la Pobla tan baix elegint com a representant a Carrasco ?

    ResponderEliminar
  9. que será carrasco quan no siga regidor???

    ResponderEliminar
  10. Senyor DASI voste no va ser qui en el seu dia li va dir al senyor Carrasco " bocero llarlatant " en un escrit que va repartir per tot el poble referent al camp de xespa artificial? aixo no es insultar i faltar al respecte.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Doncs No. O almenys no sóc conscient. Si pots dir quan o esbrinem ràpidament.
      De moment he repassat tots els butlletins de la passada legislatura i d'aquesta, i el que he trobat referenciat al camp de gespa artificial és aquest https://docs.google.com/open?id=0Bxp4Wxr87lVReWItaXVna1ljNzQ
      Et convide a entrar i comprobar.
      Però dos aclariments:
      1.- "vocero" no és precisament un insult. És dir que és la persona que fa d'altaveu, donant veu a lo que siga.
      2.- Jo segur que no he escrit això, però mirant si havia eixit alguna nota del col·lectiu, crec que puc afirmar que mentre jo he estat regidor això no s'ha fet. Però com dic si em concretes ho podré demostrar. Els butlletins els tinc arxivats i eixa referència no apareix per cap lloc, a pesar de les ganes que alguns pareix que teniu.
      Per cert ...
      No és gens noble fer la pregunta i contestar sense comprovar.
      Es com si jo diguera: "No es vosté el que va matar a Kennedy? Això no és ser un criminal."

      Eliminar
  11. Ixe anònim castellà em recorda a algú i com sempre amagant-se. Lamentable.

    ResponderEliminar
  12. Per ixe insult tant de bombo,mare meua tants de problemes que hi han al carrer i vosaltres esteu penganli voltes a unes paraules que diariament se sentent pel carrer,lo que ha dit esta mal pero de ahi a que es monte tant de circo al voltant del senyor CARRASCO,que si es del barça,que si es catalanista,que si es bon regidor,que si celebra els titols del seu equip amb l'estrelada,que si canta l'himne de la comunitat valenciana,que si fuma,que si no te cultura,jo no tinc un tracte diari amb el senyor CARRASCO pero pense que algo bo tindra o per lo menos algo bo a fet per lo que he vist i sentit.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La veritat, un poc de raó tens. Jo no li done massa importància al seu passat, ni als seus costums. Supose que és inevitable que la gent ho mencione, però la veritat tot això ja no m'importa.
      El que trobe important i he tractat de denunciar ací públicament és la seua actitud que no pot ser comparada amb la de qualsevol del carrer.
      Ell ostenta un càrrec públic i ha de saber tenir una dignitat en el seu comportament que no demostra.
      Jo he mantingut, i supose que mantindré, moltes discrepàncies amb el Sr. Alcalde, ara en debats amb el portaveu Sr. Canut, i amb altres membres de l'equip de Govern i a NINGÚ d'ells me l'imagine (espere no equivocar-me) amb les formes del Sr. Carraco, i en això crec que podem estar d'acord.
      Aquest Sr. NO està a l'altura.
      I certament supose que alguna cosa haurà fet bé, encara que siga de casualitat (és molt complicat anar per la vida fent-ho tot malament).

      Eliminar
    2. Tens rao igual no ha estat a l'altura el senyor CARRASCO pero cadascu es un mon i te unes maneres de reaccionar en cada moment,no estic d'acord amb tu quant dius que alguna cosa haura fet be,encara que siga de casualitat,per que pense que na fet de bones i de mitjors i les coses no se fan de casualitat se fan per que uno vol,per que si es aixina igual te va dir eixes paraules de casualitat.
      Ell ostenta un carrec public,pero aixo no vol dir que no puga expresarse en llibertat,que no puga ser del barça,que no puga cantar l' himne de la comunitat valenciana,que no puga celebrar gols amb l'estrelada,etc,etc..ell i tots podem fer les coses amb llibertat pero sense falta al respecte,ara molta gent que redacta els seus article a aquest blog deurien de pergarse un repaset en algunes expresions que crec que estan fora de onda i per que un insulte a un altre no hi ha que retraure el seu passat o les seues aficcions personals.Un insult es un insult i no va mes enlla de lo que uno puga pensar o fer.

      Eliminar
  13. Home ... lo de fer alguna cosa bé "de casualitat" no ho prengues al peu de la lletra, crec que era evident que es tractava d'una ironia.
    El que volia dir és que no trobe meritori "fer alguna cosa bé", per suposat tot el món fa alguna cosa bé. Altra qüestió seria evaluar i sopesar si són més els pros o els contres, però eixa no era l'intenció d'aquest comentari. Temps i moments hi haurà.
    Agraisc el teu tò, però no comparteixc l'aire d'irrelevància que pareix que li dones a l'episodi.
    Per mi l'assumpte conclou explicant públicament el que ha passat, i que cadascú li done la importància que considere. I en això (com en tantes altres coses) hi poden haver discrepàncies.

    ResponderEliminar
  14. Jo vaix vore la conversa de llunt a la plaça de l'ajuntament i mes tard al carrer Jaume I li vaix preguntar que havia passat estavem alli varies persones escoltant la seua versio i es igual que la que tu has relatat identica,pero tambe va dir ell que despres de la conversa va tornar anar a buscarte i el va demanar disculpes a tu davant de un altra persona i aixo no apareix en ningun comentari dels que has mensionat en este article,es veritat aixo?el va demanar disculpes i perdo per les paraules que el va dir?per que no contes tota la veritat?o es mentira el que ens va contar CARRASCO? aixo tambe conta al seu favor rectificar es de sabis,o es que ningu en un moment de exsaltacio no ha dit coses fora de lloc i despres les pensa i demana perdo?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Doncs t'ho explique ací públicament: Ell es va dirigir a mi per a dir-me exactament que ... "Si m'havia ofés, em demanava disculpes i que no era la seua intenció."
      Jo crec que li vaig soltar un "va, va, tira, tira !!"
      Com tú comprendràs no es pot dirigir a mi dient que "si m'havia ofés (condicional) ... i que NO era la seua intenció." qüasi resultava més humiliant eixa pretesa disculpa, que l'episodi que havia viscut.
      Hem diu "Fill de Puta" i després diu que no era la seua intenció ofendre? Per favor!!! Quina era? El dia que vulga ofendre que farà?
      Company (permet-me l'excés de confiança per rebaixar ànims), espere un poc d'empatia i que comprengues la situació que vaig viure.
      Estic segur que Carrasco no t'haurà explicat eixa forma peculiar de demanar disculpes, però també confie que sabrà ratificar les meues paraules si li ho vols preguntar a ell.

      Eliminar
    2. La forma de demanarte disculpes seria igual que la forma que te va insultar,pero lo mes estray si en permetes es que tu Vicent no publicares el que ell te va demanar disculpes despres soles la part negativa la positiva per que no la vas fer publica aixina sambriem les dos versions,que es molt bonico contar el conte com a uno li va mitjor i tu eres un profesional en isa materia.De una forma o un altra ell va reconeixer el seu error i el va intentar rectificar demanante disculpes cosa que tu no menciones.Si per a tu rectificar i demanar disculpes es mes humillant que no fero,no compartics la teua postura tu soles veus la part negativa,ara si fores com deu mana i pense que si publicaries les discultes que ell el va donar no soles el mal.

      Eliminar
    3. No confonem. No hi ha dos versions. Hi ha una única versió que ningú ha desmentit.
      Tú interpretes que ell va rectificar i es va disculpar, jo interprete que no va tindre ni dignitat de fer-ho.
      En cap moment ell va dir, "M'he equivocat, me n'he passat, ..." o similar, no.
      Encara te la barra de dir, "Si t'he ofés" i "No era la meua voluntat ofendre".
      I PASSA que sí que era la seua voluntat ofendre. Per a mi no son disculpes.
      Però no amague res, ja ho he explicat. Que vols que faça una entrada per a explicar eixes absurdes disculpes?

      Eliminar
  15. Vicent contamos el que falta, ho el que insultes per ahi tu tambe,fes lo que jo te diga pero no faxes el que jo faix,tots sou iguals de detres,que d'esquerres pero a tu anem a dirte "VICENT EL MARTIR".que façil es fer llenya de l'arbre caigut.Al teu blog del faceboock diuen que tu vares insultar i faltar al respecte a una persona i que aixo es de seguit,que hi ha de veritat?contamos,contamos pero jo mes estic asaventant de moltes cosetes que no sabia DON VICENT EL MARTIR,anem a sopar a la comparsa que segur que es me divertit que les teues batalletes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Doncs com la majoria de coses són públiques, les pots vore tú mateix.
      Supose ... que es fa referència a que vaig dir que em pareixia ridícul que l'artícle de festes de la petanca estaguera sols en castellà.
      Concretament: "A mi em pareix ridícul, sols el retor i la petanca escriuen en castellà."
      Ací tens l'enllaç complet (còpia i pega) http://www.facebook.com/photo.php?fbid=3895122812824&set=pb.1121687675.-2207520000.1349988678&type=1&theater
      JA supose que voldries alguna cosa més forta, ho lamente ... com als iogurts d'abans ... sigue buscando.

      Eliminar
    2. Anonim capull, espere que a tu et pase lo mateix que a Viçent avore com reacciones tu so valent, si aixo son disculpes yo soc extraterrestre,no tens ni puta idea nen.

      Eliminar
  16. Així va españa, amb gent com Carrasco gobernant i decidint coses d'interés. Quasevol que el conega, sap que no es una persona capacitada per a fer res mes enllà de nugar-se les sabates.
    Si pegues una volta pel poble, trovaries en un parell de minuts 20 o 30 persones molt mes preparada que ell.
    Si que ha trovat "la gallina de los huevos de oro" apuntantse al PP.
    Per cert, no era de Esquerra republicana de Cataluña fins feia poc?. Quan que mos agrada "xuplar" la mamelleta sense treballar.
    Per aixó els alemanys no volen deixar-nos diners, si pensarán, en mans de qui estem?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Carrasco esta "xuplant " de la mamelleta sense treballar?aixo que dius se pot demostrar? o es que vens fum.Son interesant ixes declaracions per que no les demostres.Tu las vist alguna vegada en esquerra republicana de catalunya?o votar a ixe partit?que bonico es parlar sense saber.Listillo.

      Eliminar
    2. No es interessada la meua declaració, ja que no simpatitze amb esquerra unida, de fet no crec en la politica tal com la coneguem a espanya.
      sols et diré que el 99% dels que es posen en politica es per motius econòmics, be directes o indirectes. (sempre hi han excepcions)
      El que vol fer algo per els demés, el que fa es apuntar-se a algún voluntariat per a passetjar iaios, donar minjar a persones necessitades, etc, no es posa la pegatina d'un partit politic i va per ahí a llavar el cervell a quatre incauts com tu.
      Respecte a el que dius de si pertany a ERC, tot el que el coneix desde fa temps quines idees polítiques tenia, i de repent: "al PP", ja, ja, ja. no mare meua.

      Eliminar
  17. Jo soc simpatizant i votant d'esquerra unida del pais valencia a la pobla llarga i conec molt be o prou a Carrasco desde que era menut,per el treball que tinc , tinc que dir que sense desprestitjar a ningun menbre de la candidatura i dels que formen actualment EU de la pobla llarga ojala estaguera entre nosaltres,per que vos puc dir que es una persona que tot lo que fa es desinteresadament i aportant al maxim i si haguera entrat a formar part del proyecte de EU 2011--2015 els del pp hagueren vist com no tindrien la matjoria absoluta,tambe vos tinc que dir que te molt de caracter i es un poc " cabudet" i el que ha fet no esta be pero lo que si que te es que sap demanar perdo i disculpes quant s'equivoca.Pense que ja esta be de tant de romans,i torne a dir que soc simpatizant i votant de EU del pais valencia iper a mi es inocent.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. pues yo creo que si me dice hijo de puta, le parto la boca alli mismo. y en castellano!!

      Eliminar
    2. Jo també estic cansat,... No crec que siga qüestió d'innocència o culpabilitat, simplement ha passat i jo no estava dispost a tragar-m'ho jo sols.
      Ara ... una cosa t'he de dir, conec gent amb caràcter i crec que açò és diferent. Però passe de qualificatius, que cadascú ho veja amb els ulls que vullga.

      Eliminar
    3. Sincerament ... això de "le parto ..." no ho compateixc. Entenc eixa reacció visceral, però pense que és perdre la raó i no condueix a res.
      Segur que als pocs segons estaves "arrepentit".

      Eliminar
  18. Jo pense que esteu tragent el tema de mare i lo mitjor seria per a tancar el asunt que es donareu la ma i penjareu la foto al faceboock i la gente voria que rectificar es de sabis i que sou dos persones adultes.Vicent que penses tu?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Anava a dir-te, que fort eres! Però seriosament parlant, si ell vol disculpar-se adequadament (i no el que ja he contat), em trague el disgust i acceptaré les seues disculpes.
      I a més, per suposat, ho explicaré tal i com passe, però si m'ho permets lo de la foto crec que seria una pantomima que està de sobra.

      Eliminar
  19. aqui parleu de insults, pantomimes, fotos a facebook's de que si un partit i el altre, jo vuic momentar una coseta; començant per el dia de les elleccions; que collons feu tot els interventors alli passant llista de que si un vota o deixa de votar, i marcat en colorets, que passa que som colorets ara!?, pues no, som persones en llibertat d'expresio, eixa que ens volen llevar eixos politics que ens diuen que volen el millor per llevar el pais, aqui a la pobla, a valencia o a madrid TOTS ANEU PER INTERES, esta lleig insultar, esta mal contar la versio que mes et beneficia, pero el pijor es que tenim uns politic palmito i matilla, que el unic que fan es protestar, quexarse del que fan els altres, pero en veritat el que s'enfonsa es el treballador de cada dia que es en que PAGA I CALLA. eixo si que es realment trist. pero qui ha de fer alguna cosa per solucionar-ho? donc jo ho dire!! ningu!! tenim uns politics que moren matant i aixi no SOLUCIONEN RES.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Lo de tots aneu per interés, podria dir-te que és cert. Però m'explique, si no tens interés no estàs, però si et refereixes a un interés privat per enriquir-se, ja et dic jo que no.
      Però sí que tens raó en això de que el que s'enfonsa és el treballador, que "PAGA i CALLA", un primer pas és NO CALLAR, i això crec que ja està passant.
      Per altra banda als que no confien en absolut en la política, m'agradaria saber quina és l'alternativa. No dic, que no hi haja, però si hi ha, hi haurà que plantejar-la

      Eliminar
  20. Acabe de llegir el teu blog i els comentaris. Em pareix un fet lamentable i crec que tens tot el dret a sentir-te ofés i divulgar-ho, però no ens deixes amb versions a mitges,compta'ns tot el que ha passat. Si la teua decisió ha sigut fer-la pública, perfecte, avant, però compta-ho tot. No et deixes la part de les disculpes. Que et pareixen dubtoses, val, però si no ho escrius no ens assabentem i el teu relat pareix un poc partidista i interessat. Escriu tot el que ha passat i que cada u extraga les seues conclusions, que ja som prou majorets, i no et preocupes pel perfil de cada u, el poble és xicotet i ens coneixem tots des de xicotets i tots tenim una infància, adololescencia, juventud... inclús tu i jo.
    Canviant un poc el terç, que has de dir a l'acusació anterior? En la que ens marqueu amb colorins segons crega l'interventor el sentit de les idees de cada u, no et pareix una pràctica al més pur estil nazi Crec que hauries d'eixir al pas amb contundència i sense dilacions."

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Bé, doncs ho accepte, però ja està tot contat. Al menys que jo li haja donat rellevància (tampoc tinc una gravadora), i com intente oblidar aquest episodi, passe al nou terç.
      EXPLIQUE el que se dels interventors: Tot el mon que haja participat d'unes eleccions recentment a La Pobla Llarga, pot constatar que EUPV NO pren nota de qui vota i qui no vota.
      Altres partits SÍ que ho fan. Per exemple el PP ho fa constantment i al PSOE no era habitual però a les passades eleccions em sembla que ho feren.
      Ara bé, en la seua defensa he de dir que el que marquen és qui ha anat a votar i prou (res colors per tendències de vot, al menys que jo sàpiga).
      I de la mateixa manera, en la seua NO defensa, sabem que a última hora de la vesprada al PP li fan fum els telèfons cridant a gent que encara no ha anat a votar, i supose que eixa deu ser una de les utilitats que li donen.
      Molt més no puc dir, per que no tinc més dades Això és el que puc contar i insistir en que qualsevol ha pogut vore a les últimes cites electorals, qui fa això i qui no, i EUPV no té aquesta pràctica.

      Eliminar
    2. Lamentable lo de les cridades. I lamentable que tots els que estaven d'interventors per el PP ara tinguen faena en l'Ajuntament, ja siga via escola taller o quasevol m'angarrufa. No es poden demanar explicacions sobre els criteris seguits a l'hora de contractar. Algunes coses clamen al cel. Gent que no troba, ni trobarà, feina al sector privat però a l'ajuntament sempre en té.

      Eliminar
  21. Despres de llegir tots els comentaris, hi han moltes coses que dir, " si vols que et respeten, respeta tu tb", ultimament les persones ( càrrec públic) insulten algo més de lo normal, hi han exemples fa quasi una setmana. Al anonim de "castellà", a mi en dona vergonya dir que sóc valencià/na !!! ja que els "nostres" polítics parlen castellà!! utilitza la llengua, però per a parlar correctament. I perque tinc que parlar si el senyor Carrasco fa be la seua feina?? A vore ell no volia eixa responsabilitat?? Aleshores a cumplir-la, de normal es critica la feina mal feta. I en aquest poble hi ha molta feina mal feta!! I per favor no es podria llevar a la gent que esta al costat de les llistes pintant-nos de colors ?? Si eixa persona m'apunta puc trencar el paper on esta el meu nom ?? Volem llibertat i no una dictadura !! Moltes gràcies. Vicent per rebre eixe insult tb el pots denunciar.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sobre el tema dels apunts, he contestat en el comentari anterior.
      Sols afegir que l'autoritat en una mesa electoral, és de la presidència de la mesa. President i vocals.

      Eliminar
  22. Dasi yo estava eixe dia i mal castella esta fet i su realment el ba dir aixo isos calificatius li ban millor a ell k es el bufo dl poble i es pensa k es lamo dl poli

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. a este ppoble desde que mana el ppp, jo no he anat al ppoli,ni a la ppiscina, ni al ppmercat, ni a molts pp-actes, ni a les ppaelles, ni a la zona ppeatonal, ni al ppmonterrey, ni al pparking de camions(pperque no esta acabat), ni a la ppcasacultura), ni a la nova pp-residencia, ni a molts mes ppuestos que no hem venen al capp

      Eliminar
  23. aixi que me sinfot que el pp-amo del ppoli siga el ppcarrasco, au! i com diria el ppcastellano chupa del frasco carras......!!!

    ResponderEliminar
  24. Asi s'olora una enveja i una falsetat, perq despres es vejeu x ahi i es xoqueu la ma, pero clar, ara, aprofitant q Dasí a publicat asi lo q li a interessat, aprofiteu per a possar verd a carrasco. Asi NINGU es un santet ehhh, q no se vos olvidee!!! I per supost q tots volem q guanye el nostre partit pero la meua pregunta es, tu ho faries millor Dasí?i una... i asi el q es pense q es millor q els atres, esteu poc empandorinats, aço ni ho soluciona el pp ni tots vosaltres tampoc! aleee i dema tots al mercat, i per a ixe q noo va a cap lloc, tu teu perds!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Només dos qüestions:
      1.- Per suposat quan et presentes com a alternativa és pq creus que ho pots fer millor, creus que hi ha un seguit de coses que s'han de plantejar d'altra manera i estas convençut de fer-ho. Però no t'equivoques, la política d'un poble (estem parlant d'àmbit municipal) no va a solucionar la crisi. En tot cas pots ajudar a que qui estiga passant-ho mal, puga tirar endavant amb drets i ajudes que poses al seu abast.
      2.- Però tot això que comente abans, hi haurà persones que pensaran que no serveix o tindran altra visió i serà possiblement discutible. Jo del que sí que puc donar garanties, es que amb mi, ningú patiria un episodi com el descrit. No em veig faltant d'eixa manera per una discrepància.

      Eliminar
  25. No sé què esperes per a denunciar als tribunals l'actuació i insults de Carrasco, pareix que tingues por......... I més tinguent testics

    ResponderEliminar