sábado, 20 de octubre de 2012

Sobre el retancament del Casal de la Falla "El Castell"

He sabut del tancament temporal del Casal Faller de "El Castell", i alguns rumors atribuïen el tancament al impagament de la sentència per part de l'Ajuntament. Però no és així i crec que puc aclarir alguna cosa:

Com supose que sabreu la majoria, hi ha un pleit interposat per una família veïna, per les molèsties de l'activitat al Casal. Fruit del mateix un jutge dicta sentència que estableix: 
   a) El tancament del local mentre no tinga llicència d'activitat.
   b) Una indemnització econòmica.
   c) Que la quantitat s'ha de fer bona a mitges entre Falla i Ajuntament.

Que va passar a continuació? L'Ajuntament va tancar el local i el va obrir al dia següent en que concedia la tramitació de la llicència d'activitat.

Aleshores ... Per què es tanca ara? Que no han pagat?
Ara va l'extraordinari de la qüestió:
        El Jutge ANUL·LA la llicència  i diu que "toda la tramitación se ha hecho a espaldas de los recurrentes". 
       Aquestes persones demanaren fins a sis vegades accedir a l'expedient (la primera vegada el 1.03.2010 i l'última el 29.03.2010), però l'Alcalde va contestar dient que tenia tres mesos per a respondre com a tot ciutadà que ho demane i li va donar data per a accedir, ni més ni menys que el 14.06.2010.
       Segons el jutge, l'Ajuntament NO pot tractar aquestes persones que són part del proces, com si foren uns veïns normals que res tenen a veure, i aquest fet, junt al fet que en el seu moment l'Alcalde no va fer complir la sentència, fins al dia abans de donar la llicència li demostra al jutge que l'Alcalde més que complir les condicions interposades el que ha volgut fer és burlar-la.

I estableix que "se va a proceder a anular la concesión de la licencia y que se tramite teniendo por parte a los apelantes que obtuvieron sentencia a su favor". 

        CONCLUSIÓ: Al marge del conflicte, de que es pague o no es pague (que de fet s'ha pagat), i de tot això, estem davant del fet lamentable que les males arts i males pràctiques del Sr.Alcalde, al entorpir i dificultar l'accés a la informació a la part afectada, provoca que un jutge li tinga que dir, que es deixe de tonteries i comence de nou la tramitació, però que aquesta vegada es faça ben fet i sense discriminacions.
          I per tal d'aclarir eixes excuses que han arribat a les meues oïdes i per què considere que l'administració ha d'actuar amb transparència, done la informació que tinc.       

7 comentarios:

  1. vergonyos per a qui tinga vergonya, gràcies a aquesta actuació de l'alcalde ha conseguit deixar sense casal a la seva pròpia falla, quina prepotència, per favor: ens agradaria sentir una explicació raonable

    ResponderEliminar
  2. Senyor Dasí, és intolerant que vosté utiltze a la Falla El Castell per fer una política pueril. Com a portaveu del seu partit, deuría d'emplear el seu temps en treballar pel seu poble, aportant nous projectes i solucions. Això és fer una oposició constructiva. Vosté a l'únic que es dedica és a intentar desacreditar a l'Alcalde i el seu equip de govern. Com a bon portaveu deuría d'informar-se abans de parlar, perquè no té ni idea d'aquest procés. Tan sols utilitza l'informació que l'interesa per als seus fins polítics.

    A més, lo vergonyós és que una persona es compre un pis al costat d'un casal faller per a fer negoci i traure diners. I ara, ser les "víctimes" d'aquesta història.

    Fdo: Una poblatana.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Poblatana; has descubert el chollo. Tots a comprar las cases col.lindants amb els casals ( en Valencia deuen haber 800 al menys)i a ferse rics. A pel negoci

      Eliminar
    2. De part d'un altre poblata q viu al costat d'un casal, No tens ni idea del que dius... La prepotència al final es paga, es una llàstima que un tinga collons en els diners del poble.... Molt trist, ah i àbans de parlar pregunta ambdós parts... Que tingueu la ment enverina!

      Eliminar
  3. Poblatana ... jo no utilitze la Falla per a res, jo explique una gestió municipal i no he entrat en més qüestions.
    Lamentablement el Sr. Alcalde amb aquestes actuacions es desacredita sols. Jo sols em faig eco de les barrabassades que es fan, jo no l'obligue a fer-les. A veure si ara resulta que de les seues males gestions també, tenim la culpa l'oposició?

    En quant a informar-me abans de parlar, és exactament el que faig sempre, però si algú considera que alguna dada no és correcta que ho diga i si cal la rectificaré.
    Sempre em passa igual, quan conte una cosa que a algú no li agrada, em diuen que no conte la veritat, però després ningú es capaç de dir on està la mentida.
    Jo no utilitze la Falla per fer política, que no la utilitze ningú.

    ResponderEliminar
  4. si esque tenim un alcalde..........manda huevos!!, la seua falla, que li fasen enguany un placa conmemorativa i la pengen al casal:

    Este casal estubo precintado durante el ejercicio fallero 2012.... gracias al muy ilustre alcalde Rafael Soler Wertz (ja deia jo que hem sonaba de algo este tio)

    ResponderEliminar
  5. A mi el que més en molesta es que per culpa del senyor alcalde estem pagant coses els poblatans, això deuria d'eixir de la seua butxaca. Ja esta be !!!!

    ResponderEliminar