lunes, 8 de abril de 2013

El passat plenari.

El passat 28 de març varem tenir ple ordinari i vos comente algunes de les qüestions que considere més trascendents o que són més controvertides.

La primera qüestió que mencionaré és la ordenança reguladora dels parquímetres. Senzillament ens pronunciarem en contra i mig en broma li varem suggerir que ho desmuntara tot i posara a la venta els catxarros, que seria el més profitós. És el nostre aeroport particular sense avions i una llàstima de més de 70.000 €.

Una altra qüestió prou controvertida la desestimació del recurs contra la modificació de la plantilla. La història és la ja presentada amb la proposta de pressupost per al 2.013. L'Alcalde ha creat una nova plaça d'oficial de policia.
Les recomanacions són una plaça per cada 5.000 habitants i ací amb aquesta modificació tindrem dos. Per altra banda el govern del PP impedeix als Ajuntaments ampliar plantilla, si no és per un motiu molt justificat. La justificació de l'equip de Govern és que creen la plaça, però no la cobriran, si no que sols ho faran internament.
La veritat que hi ha darrere de tot açò és la intenció del Sr. Alcalde de substituir a l'actual Jefe de Policia. Primer va ser l'enfrontament amb l'anterior Cap de Policia, que ha acabat als tribunals i donant-li la raó a l'anterior Cap que haurà de ser indemnitzat (encara que de moment l'Ajuntament a recurrit la sentència).
Ara tenim un nou cas, si més no similar. La qüestió que queda clara és que hi ha qui no enten la tasca del funcionari públic, i prefereixen la seua submissió al polític de torn.
De nou la història es repetirà i el perjudicat serà el poble, ... temps al temps.

Nota: Per a no fer-ho tant llarg, em deixe uns quants punts més per a la nit o un altre dia, entre ells el de les antenes, i el trist episodi del fem.

No hay comentarios:

Publicar un comentario