viernes, 10 de enero de 2014

Les gravacions invisibles del Ple.

En una més de tantes estratègies polítiques del PP de dir una cosa i fer la contraria, trobem la història de la gravació dels plens.
Com sabreu (i sino ho recorde) fa temps, en novembre de 2.011, demanarem autorització per a gravar els plens. Mai ens contestaren, i preguntat sobre quin era el efecte d'eixe silenci, el sentit era positiu. Es dir en teoria, podíem gravar els plens.
Però cada vegada que ho intentarem fer, l'Alcalde ens negava el dret, fins i tot intervenint la policia una vegada per a impedir que prosperaren les gravacions.

El Sr. Soler acaba anunciant que l'Ajuntament assumiria eixa tasca i al llarg dels primers mesos de 2.013 (no recorde exactament en quina sessió) ens va informar de la instal·lació d'un sistema per a efectuar les gravacions des de eixe dia.

En juliol de 2.013 demanarem per escrit poder tenir copia de les gravacions efectuades i autoritació per a les futures gravacions. Des d'eixe moment estem esperant resposta.

Així que a l'últim plenari li formularem la pregunta corresponent a per quin motiu no havíem obtingut resposta, i ... quina és l'actitud del Sr. Soler?

- Quan de temps fa que ho presentareu?
- I no heu tingut resposta?
- Doncs ja vos la donarem per escrit.

Osiga per una part comportant-se com si a ell no li arribaren en mà tots els escrits que li presentem i que sabem van a parar a la seua taula immediatament, com si ell no sapigues que no ens ha contestat, com si no haguera tingut temps per a fer-ho, o com si no haguérem tingut prou paciència amb un ... ja vos contestarem!

De veritat ... a qui li corresponga en el futur (fins i tot si és del PP) espere que millore el talant i les formes actuals al nostre benvolgut Ajuntament, no li costarà gens.     

No hay comentarios:

Publicar un comentario