viernes, 3 de enero de 2014

Precs i preguntes: L'Escola pública Sanchis Guarner no tindrà Conserge substitut.

Cinc foren les qüestions que es van plantejar per part del grup d'EUPV al Ple Ordinari, per tal de de que el Sr. Alcalde ens les aclarira.
En els pròxims cinc dies escriure sobre elles. Una per dia i una reflexió final.

Una d'elles anava, sobre que pensava fer el Sr. Alcalde per cobrir la baixa temporal de la treballadora que feia les funcions de conserge a l'escola. I que pensava fer a curt plaç i a llarg plaç amb la plaça.

La seua resposta a curt plaç va ser clara ... "a l'escola s'hauran d'apanyar sense conserge mentre l'actual estiga de baixa. Una persona fa el servei d'obrir i tancar, i amb això ja fem prou."

O siga que a curt plaç el PP no pensa substituir la baixa. I a llarg plaç, quina és la seua intenció?

Doncs la resposta del Sr. Alcalde, és ninguna. Es dir ...textualment "a llarg plaç qui estiga ja vorem que fa. A qui li toque que faça el que vullga."

Resposta molt poc habitual per a una persona que està en funcions d'Alcalde. Per suposat que qui estiga farà, però quina és la intenció del Sr. Soler? Evasiva al canto.
I quan el PP no vol donar una resposta sobre quina és la seua intenció, mala barraca amics!!!!

No se si ho ha fet ja, però em sembla que el Consell Escolar hauria de tractar i pronunciar-se al respecte.  


2 comentarios:

  1. En aquest cas caldria fer-li una altra pregunta: que faran amb els diners del pressupost que estan destinats a Conserge? i la meua resposta és clara: que se li cedisquen els diners a l'escola per a que ella contracte una persona per a fer aquestes funcions.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ramón, a curt plaç, mentre estiga de baixa cobara igualment el seu sou i la consignació pressupostaria és mantindrà. Es dir a la plantilla muncipal, de moment no està suprimida ... Altra cosa és la intenció que vagen a tenir per al futur.

      Eliminar