martes, 13 de mayo de 2014

Estudi serios d'un professional de banca??

A l'últim Ple i va haver un parell d'intervencions del Sr. Alcalde a les que voldria posar el meu accent.

La primera qüestió és sobre la seua intervenció en les que davant la queixa de la portaveu del PSOE, per la indefinició de les properes funcions a desenvolupar pel Sr. Larrosa, motiu en tre d'altres pel qual els PSOE optava pel vot en contra.
En la intervenció del Sr. Soler li diu a la portaveu socialista, que les funcions sí que s'han definit i que ell no té la culpa de la falta de comunicació entre els membres del PSOE, ja que ella no havia pogut assistir a la comissió.
El cert és que recorde perfectament que es va preguntar per les futures funcions a la comissió i recorde perfectament la resposta de Soler.
- En primer lloc les pròpies de la seua regidoria (es dir les que ja tenia).
- En segon lloc, les de personal i control del funcionament intern de l'Ajuntament. (segons l'Alcalde no li agradava com anaven les coses, la qual cosa és un reconeixement a que no funcionen adequadament).
- I la tercera ... qualsevol altra que se li encomane.

O siga que el PSOE tenia totalment raó al meu entendre, ja que la indefinició és evident. Si et diuen el que ja feia, el personal i ... lo que jo li diga, doncs és com no dir res.

La segona qüestió ve donada per l'adjudicació del Bar del Poliesportiu. En un intent de justificar que el cost per a cobrir la inversió era alt, ens amolla tranquil·lament.
"Hem fet un estudi serios del cost d'amortització de l'obra del poliesportiu, i el cost que hem calculat és de 1.000 € al mes, durant 25 anys".

El cost de l'obra són 120.000 €., i 1.000€ x 12 mesos x 25 anys dona exactament  300.000 €.
Quan un Alcalde parla d'estudis seriosos, i dona aquestes xifres no se si pensar que és un mal polític (dels que menteixen) o un mal professional de banca (depen de per a qui, clar).

No hay comentarios:

Publicar un comentario