domingo, 4 de mayo de 2014

Sobre les nostres posicions al Plenari

La veritat és que el Ple en sí, no tingué punts massa controvertits, més enllà d'un parell d'ells que pot ser sí, que mereixen una explicació, i en els dos casos ens abstinguérem.

1.- La primera de les qüestions és la proposta d'adjudicació del nou bar al poliesportiu. Nosaltres varem manifestar en el seu moment, que el pleg de condicions proposat en el seu dia, era molt deficient. Deixa massa coses perillosament sense concretar, i en eixos termes no podem donar-li suport.
És una practica habitual a l'equip de govern anar un poc a "salto de mata". Supose que el fet de tenir majoria absoluta els permet fer i desfer sense problemes i per tant no necessiten definir res amb claredat i és tot un "ja vorem".

A pesar que ens varem oposar a eixes condicions establertes, el cert es que una vegada aprovades, ja no te sentit oposar-se a l'adjudicació. Si les ofertes compleixen les condicions, no se'ls pot dir res i per això hem optat per l'abstenció, manifestant que no tenim problema amb el qui, però sí amb el com ho han fet.

2.- L'altre assumpte és el del sou del Sr. Larrosa. Són 14 pagues de 900 € bruts, per una dedicació de cinc hores diaries, a banda els 343,88€ de cost de Seg. Social per a l'Ajuntament. També hem optat per l'abstenció encara que l'opció pot ser no conforme a molta gent.
Tractaré de resumir l'explicació del vot que vaig fer al Ple...
En primer lloc reconeixen que si una persona li va a dedicar un temps de la seua jornada a la gestió municipal, el normal és que tinga una retribució. El contrari seria acceptar que sols els rics o jubilats (i segons quins), pugen dedicar temps a la política. 
Però el cert és que no podem votar a favor tranquil·lament, quant a tantes i tantes reivindicacions realitzades, últimament sempre han tret a relluir el problema del pressupost i la situació de les arques municipals. I ara que? O siga que segons per a quines coses es pot fer l'esforç o no??
Sense anar més lluny, no fa molt preguntàvem a l'Alcalde per l'absència de conserge a l'escola i la seua resposta era que no podíem atendreu, i que s'havien de conformar amb que anara algú a obrir i tancar.

Aprofitarem l'ocasió per a desitjar-li sort en la gestió al Sr. Larrosa, amb el convenciment de que la podria millorar fàcilment, ja que la situació actual es tan desastrosa i millorable, que el marge per a aconseguir-ho és ample. Recordeu el Kaos que hem tingut en la recaptació de fem, aigua i altres imposts, i com s'han desintegrat projectes com el Monterrey o el aparcament de camions.

Per últim ... l'altre dia vaig oblidar de mencionar un parell de qüestions (també anecdòtiques) del Ple. Però ara ja m'està quedant massa llarg. A vore si m'anime altre dia.

Salut ... 

No hay comentarios:

Publicar un comentario