martes, 3 de junio de 2014

El Ple de hui: unes xifres misterioses que no encaixen

El Ple extraordinari de hui a penes tenia tres punts.
El primer punt, per a modificar l'ordenança del IBI per a que quede igual el seu import.
El segon punt , una modificació de crèdit per a consignar en el pressupost d'aquest any l'import per a pagar la dedicació del Sr. regidor Pep Larrosa.
El tercer punt, per a signar un conveni amb una empresa per a l'arreplega d'oli gastat.

Uns punts que podrien ser rutinaris, de nou resulten sorprenents i vos explique el per què.

Al segon punt, es tractava de fer unes modificacions pressupostaries per incloure la despesa derivada de la dedicació aprovada per al regidor del PP, Larrosa. 
Hem demanat explicacions de per que, no encaixa l'import reservat amb el que en teoria es necessitava per a les despeses de la dedicació del regidor.
Es senzill, si son 900 € bruts i la dedicació es a partir de maig, això són 8 mesos. Si afegim les pagues extraordinàries seria 1/3 de mensualitat addicional per la extra de juny (1/3 per que es la part proporcional treballada a la primera meitat de l'any, en que sols hauria estat dedicat en maig i juny), i una mensualitat extra de desembre, que és sencera i correspon a la segona meitat de l'any.
En total 9 mensualitats i 1/3. 
Per contra la reserva pressupostaria que fan és de 9.900 €, que és el equivalent a 11 mensualitats.
A més també inclou una part per a la seguretat social a càrrec de l'Ajuntament. 
En aquest cas, eren 343,88 € al mes. En aquest cas a l'Ajuntament li haurien de correspondre 8 mensualitats, i per contra l'import reservat és de 3.904 €, que equival a 9 mensualitats.

Davant la sol·licitud d'explicacions, l'Alcalde ens replica que tranquils que no anem a pagar més del que li corresponga (imagineu la possibilitat de que contestarà alguna cosa diferent?), però que el Sr. Secretari es reafirma en eixes dades.
En eixe cas demanem que ens expliquen el motiu d'eixes xifres, i la resposta del Sr. Soler ... es que això ho hauria d'haver plantejat en comissió informativa.

I així, sense cap explicació es passa a votació i l'equip del PP ho aprova per majoria, votant tots els regidors del PP a favor, sense que ningú tinga ni idea d'on apareixen aquestes xifres. Bé sí, suposadament el secretari, però ell no vota. Així tenim el que tenim.

Si algun dia desvetlle el misteri, sereu els primers a saber-ho. 

Nota: Del tercer punt vos parle demà. 




    

1 comentario:

  1. Espere que quede poc per este equip de govern de pandereta y carnestoltes.

    ResponderEliminar