viernes, 28 de noviembre de 2014

Comunicat sobre les converses EUPV - PSOE

Des d'EUPV a la Pobla Llarga volem donar una explicació respecte del final del procés que aquest estiu iniciarem conjuntament amb el PSOE, per tal d'impulsar una agrupació d'electors a les properes eleccions municipals, renunciant tots dos a les nostres sigles.

Al nostre sopar d'estiu exposarem públicament aquesta proposta i arreplegant l'opinió majoritària ho hem intentat dur endavant. Lamentablement no hem estat capaços de dur aquestes negociacions a un final satisfactori i s'ha decidit de manera conjunta abandonar el procés. 

Fent un exercici de síntesi direm que l'obstacle s'ha presentat en el disseny de la llista. Havíem parlat  (sense tancar de forma definitiva) que es podria composar un esquema de llista en que entre els 6 primers llocs sols hi hauria 1 persona d'EUPV i 3 del PSOE, i així poder tindre la porta oberta a 2 noves persones que no vingueren de cap dels dos.

El punt i final ha vingut a l'hora de consensuar quines dos persones havien d'encapçalar la proposta d'agrupació d'electors. S'han evidenciat dos visions que han resultat irreconciliables. Per un costat el PSOE apostava per mantenir un tàndem de dos persones del seu col·lectiu i des d'EUPV hem tractat de que aquest tàndem representara a les dos agrupacions.
Hem oferit canviar a la persona que representara a EUPV, però des del punt de vista del PSOE, un segon lloc de la llista ocupat per algú en nom d'EUPV tindria un efecte negatiu ja que dificultaria les possibilitats d'arribar a un cert electorat.

Vist que als nostres ulls el plantejament del PSOE no anava a aconseguir aglutinar als votants i als ulls del PSOE era la nostra opció la que no ho aconseguiria, hem decidit acceptar que no existien vies positives per a un final satisfactori i hem donat per concloses les converses.

No pensem que estem en possessió de la veritat absoluta, i sabem que hi haurà decepcions, però honestament hem arribat fins on podíem  arribar. 

Continuarem treballant de manera honesta i transparent, per tal d'aconseguir l'objectiu final del canvi necessari que permeta construir un futur millor per als veïns i veïnes de La Pobla Llarga.

EUPV de La Pobla Llarga.

No hay comentarios:

Publicar un comentario