jueves, 6 de noviembre de 2014

Del museu i coses afegides

Sobre el museu ja he contat que a les primeres preguntes es va negar que hi haguera inauguració prevista, per a aparèixer a les dos dies al llibre de festes i desaparèixer el dia abans.

Pràcticament sense informació fins fa unes dies en que demanarem que ens informaren del pq i preguntarem algunes qüestions que pareixien estranyes.

Pareix que la idea municipal és utilitzar un lloc annex a l'església amb l'objectiu de que es puguen exposar tant elements municipals, com altres de la pròpia església, però el lloc requereix d'alguna reforma.

Sense tenir cap conveni signat sobre futur ús del local, sense que es demane llicència d'obres (qualsevol reforma necessita de l'informe favorable dels tècnics municipals, independentment de que es pague taxa o no) , l'ajuntament es posa a fer l'obra pel seu compte. L'ajuntament assumeix el cost.

Però resulta que els plans per al lloc no era el cedir-lo per a ús municipal (segons l'Alcalde es preten fins i tot poder fer missa) i les idees inicials es veuen avortades.

Una vegada més l'estil d'entrar con elefant en "cacharrería" deixa destrosses pel camí. Ara segons l'equip de govern la despesa realitzada haurà de ser revertida a l'ajuntament i l'obra que quedara pendent de pagar, es farà càrrec l'església. 

Però ... com?  No ho sé. El que sí que se és que aquest estil de govern acumula nyaps i desgavell, un dia sí i altre també.

Propera parada -Sobre la nova contractació per a la revisteta municipal.-

2 comentarios:

  1. Aixo vol dir que si se fà, i es fà be, vostè no tindra cap problema en reconeixer-ho?

    ResponderEliminar
  2. No entenc el dubte ... si ens pareix que s'ha procedit correctament i que l'objectiu també és positiu (contingut i procediment), per suposat que sí. Així ho hem fet sempre.

    ResponderEliminar