viernes, 21 de noviembre de 2014

Sobre el nou "enchufe" de Soler

Amb açò acabe la sèrie anunciada:

No sabia res, eixe dia jo encara no estava assabentat i contemplava com algú li donava l'enhorabona al Sr. Alcalde, la qual cosa donava a entendre que algun nomenament havia caigut. Mentre ell treia pit dient "vosaltres que vareu dir Soler c'est fini. Mira, mira."
"Després preguntaré" em vaig dir jo mateix.

"Ah!! Que l'han nomenat assessor de Rus? Assessor?" 

Doncs no, no trobe motiu per a l'enhorabona. Els complits i les bones maneres no estan renyides amb la política, però crec que han d'estar justificades, i en aquest cas pense que no ho esta.

En la meua opinió és una poca vergonya, i es tracta d'eixos nomenaments que quan eixen a les entrevistes com la del Jordi Évole amb la famosa assessora de la Diputació d'Alacant que deia haver superat moltes proves i no sabia mencionar ninguna, ens fan molta gràcia per la vergonya que passen, però no ens fan cap gràcia per lo ofensiu que resulta que ens prenguen per idiotes.

A ningú se li escapa que a 7 mesos de les eleccions Rus no ha descobert que li feia falta un assessor de NO SE QUE, si no que simplement li fa un nomenament que suposa tenir al Sr. Soler a sou. Seria un assessor més si haguera estat  des de primera hora assessorant, però d'aquesta manera és una presa de pel que suposa un ... açò ho pague jo i si hem dona la gana li pose un sou a qui vull. 

Altra cosa seria que haguera obtingut un nomenament de responsabilitat en alguna conselleria, direcció general o alguna cosa menor però amb cert valor afegit en la gestió. Seria un nomenament igualment polític, però molt respectable i honrós. 

Però açò??
Per favor! El que necessitem és regeneració i el que tenim amb aquesta gent és degeneració de les institucions i la política!!  

16 comentarios:

  1. Home, que parle algu de regeneració politica, que suposa que es, politics totalment correctes, i sense cap taca, amb el comentari ces't fini soler, no crec que vostés siguen el millor exemple... Aixo no va ser gens correcte per la vostra part, i deurieu de haber rectificat, aixó no es un comentari de una oposició politica, es mes propí de un tertuliá de les cuatre de la vesprada, pera demanar algo als demés hi ha que tindrer l'esquena net

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Evidentment no ha entés la conversa. Nosaltres no hem dit mai el "c'est fini" (busque hemeroteca), el comentari del Sr. Soler anava dirigit a altra persona que estava a la conversa. Estic segur que tal i com vosté diu, la seua apreciació és fruit de l'error, i no és gens correcta i sabrà rectificar-ho adequadament. Jo crec que sí tenim l'esquena neta.
      Disculpes per la meua part, si el relat ha estat confús.

      Eliminar
    2. Ho recone, m'haure confudit, pero espere que vostes tambe reconeguen que eixe comentari es totalment penos que ho diga un representant politic

      Eliminar
  2. Una pregunta, en que se basan para decir que es un enchufe?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Uffff!!!
      - En que és un càrrec de confiança.
      - No es necessita fer mèrits més enllà de ser del gust de qui et nomena.
      - No hi ha cap avaluació, ni concurrència en proves, ni qualificació necessària, ni res.
      - En que si necessites un assessor X no el nomenes a falta de 7 mesos per al fi de la legislatura.
      Però clar ... si algú em demostra el contrari, rectificaré.

      Eliminar
    2. Al igual que comdemna aquest cas d'un assesor que sembla que no es nesesar, vosté no tondra cap problema en condemnar aquesta situació que se dona a Madrid encara que siga també d'EU, no?http://www.eleconomista.es/opinion-blogs/noticias/5246510/10/13/El-Tsunami-PSOE-e-IU-no-escatiman-en-asesores.html#.Kku8ofuagvhtDf2

      Eliminar
    3. Pues creo que la diputación se ha ennarcado en nuevos proyectos como la tv, digo yo que hará falta gente que entienda, pero aunque Soler no sea de ese tema puede que releve a otro que tenga que dedicarse a eso, puede ser ¿no?

      Le digo, yo tambien suelo ser critico pero antes intento justificar las cosas antes que de pensar mal de todos

      Eliminar
    4. Respecte lo de Madrid, no vaig a entrar a valorar ací el que facen a Madrid, però allí governa el PP amb majoria absoluta. De tota manera com la notícia adjunta es un poc incompleta (per a parlar dels del PP diu "31 eventuales en el grupo, aparte de los del ayuntamiento"), adjunte una que parla de les xifres completes.
      http://www.20minutos.es/noticia/1745260/0/enchufados-cargos-confianza/botella/ayuntamiento/

      Eliminar
    5. Lo de la TV dona si intentem fer un exercici de justificació podria encaixar, sino fos per que ell no sap res de l'assumpte, i per que la Dipu va a fer un concurs per a adjudicar una programació. En tot cas podrien contractar-lo a l'empresa adjudicatària. "Vamos que no lo veo".
      I lo de substituir a un altre, doncs no ho se. Faré per esbrinar-ho, però que vol que li diga, té tot un tufo tan gran!

      Eliminar
    6. Si voste entra a valorar als del pp de madrid, valore també a IU de Madrid

      Eliminar
    7. Li importaria tornar a llegir el meu paràgraf anterior, a ser possible amb un poc d'atenció? On diu: "Respecte lo de Madrid, no vaig a ..."

      Eliminar
  3. A mi hem dona igual que entre este o l,altre, pero: perque hem de pagaro nosaltres?
    Si el tenen que assessorar perque no sap ell soles fer la faena o saber que te que fer, perque no ho paga tus de la seua propia butxaca per incompetente?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Bé ... doncs tampoc estic 100% d'acord. Em pareix normal que es contracten assessors de confiança qualificats en X matèria i que ajuden l'àrea que corresponga. Però de manera racional i els estrictament necessaris.
      El problema és que en aquest cas, tot eixe supòsit és fals. Rus com he dit abans, no s'ha donat compte a 7 mesos de les eleccions que cal que l'assessoren. El que passa es que és molt fàcil traure un sou de la diputació per a que Soler es dedique a fer precampanya i de pas tenir a la Ribera Alta, políticament al teu servei.
      Desgraciadament la nòmina d'assessors solen ser, alcaldes que han perdut el seu lloc, antics càrrecs recol.locats, etc. Pura casta.

      Eliminar
    2. "Pura casta"



      http://www.eleconomista.es/opinion-blogs/noticias/5246510/10/13/El-Tsunami-PSOE-e-IU-no-escatiman-en-asesores.html#.Kku8ofuagvhtDf2

      Eliminar
    3. Més claret ... http://www.20minutos.es/noticia/1745260/0/enchufados-cargos-confianza/botella/ayuntamiento/

      Eliminar