sábado, 15 de noviembre de 2014

Sobre la nova contractació per a la revisteta municipal

He tingut dubtes sobre si esperar a disposar la informació del contracte, i saltar al següent tema, però com que ja l'havia anunciat vaig a respectar-lo.

Haureu vist recentment que ja tenim una nova publicació de l'Ajuntament, bé realment seria més apropiat dir del govern municipal del PP, ja que mai tindran cabuda veus discrepants en aquestes edicions. Lluny queden aquells butlletins on els diferents grups municipals tenien un xicotet espai d'opinió.

Indubtablement comença a sentir-se la proximitat de les eleccions i els responsables Populars comencen a preocupar-se del que sempre s'han preocupat. De la imatge i la propaganda.
No importa si durant quatre anys t'han estat fotent garrotades o t'han ignorat, ara és el moment dels gests i les fotos. Rebaixes d'imposts, inauguracions, primeres pedres o anuncis buits de continguts.
  
Rus vol la seua televisió, Fabra la seua i altres la seua revisteta o qui sap si com altres anys un llibre especial de gestió, que sempre ha estat un desficaci econòmic i de vegades associat a fosques maniobres de patrocini.

Per a aquest objectiu l'Ajuntament ha contractat (això sí que ho fem entre tots) a una periodista que treballarà en ser el departament de comunicació, l'objectiu del qual serà vendre'ns la millor imatge possible del PP. Ja fa temps que els suposats departaments de comunicació són més bé departaments de propaganda.

Quin serà el cost? Per a quan de temps? Amb quins objectius oficials? (el reals ja vos els acabe d'explicar)  
Doncs no ho se ... he demanat informació al respecte a l'Ajuntament, no és l'única que tinc pendent de que em donen resposta, però de moment per a açò no hi ha comunicació.

Que li farem!!

Propera parada Sobre el nou càrrec de l'Alcalde com a assessor de Rus. -

No hay comentarios:

Publicar un comentario