viernes, 30 de enero de 2015

Sobre el Ple de hui i l'aparcament de camions.

Hui hem tingut altra vegada ple extraordinari, i hem tornat a viure una experiència a la que ja estem habituats, i que no és altra que la de posar el "rodillo" en marxa, i evitar el debat. Supose que deuen pensar, "total per a que?".

El tema principal del debat és posar en marxa l'aparcament de camions.

La situació prèvia és que després d'haver destinat molts diners públic de tots i totes, a aquesta infraestructura, encara falten més recursos.

Algú ha plantejat una proposta demanant que si li deixen fer una gasolinera, un bar-restaurant/zona comercial, varis llavadors de turismes i camions, i li se concedeix l'explotació de tot això per 25 anys, tenen un estudi de viabilitat que diu que ho executarien.
A més demanen un conveni pel que no tinguen que pagar llicència d'obres, ni llicència d'activitats, ni pagar contribució.

El cert és que el suposat estudi de viabilitat no dona xifres d'explotació i sols pressuposta les despeses, no indicant quina és la previsió d'ingressos que ho fan sostenible. Jo això no ho anomenaria estudi de viabilitat.

Per altra banda, no hi ha tractament de clavegueram i sols es preveu arreplegar els residus en dos dipòsits estancs. El possible increment de consum d'aigua pot provocar problemes de suministre i baixada de pressió en algunes zones pròximes del poble.

Però el més irritant de tot és el plec de condicions que s'ha aprovat hui per tal d'adjudicar a X la redacció d'aquest projecte. És dir, a vore qui fa el projecte.

A les condicions diu que es valoraran una sèrie de criteris per puntuar i vore a qui s'encomana. Alguns criteris com la qüantia econòmica o el plaç de redacció són normals, però altres són al·lucinants. Hi figura un que proporciona fins a 20 punts (el 20% del total de punts) PER LA UTILITZACIÓ DE MATERIALS PLÀSTICS  I COMPOSITES !!!!
Quuuuuuuuuue??? Que dius??? ................. Doncs sí !!!

He demanat explicacions però ningú les té, ningú dels responsables polítics del PP que són els que han presentat la proposta pot donar una explicació, per que senzillament ÉS UN ABSURD.

Apareixen altres aspectes que provoquen un caos al contingut del plec, com és el fet de mencionar mètodes pels quals l'Ajuntament pagarà a la presentació de factures, quan es suposa que el finançament és per concessió de l'explotació, i no s'ha de pagar factures, etc, etc.

I que fa el Sr. Alcalde quan no sap ni el que esta presentant, ni ell ni ningú del PP, i no tens possibilitat de donar explicacions raonables per a coses que NO són gens raonables?
Doncs molt senzill, no cal ni intervindre, sols preguntar .... vots a favor? 5 En contra? 5
Empat per l'absència d'un regidor del PP.
Es repeteix la votació,  vots a favor? 5 En contra? 5
Auuuu, aprovat pel vot de qualitat de l'Alcalde, i cap a casa. És el que hi ha!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario