martes, 19 de mayo de 2015

Posem en valor ... el treball d'EUPV

Durant aquests últims quatre anys, una vegada més hem sabut fer més amb menys. 
Quatre anys en els que s'hem aplicat amb rigor a la tasca de fiscalitzar la gestió del PP, i a plantejar les nostres alternatives.

Poques han sigut aprovades per la majoria del PP, i algunes de les aprovades han estat oblidades en un calaix.

Hem fet bandera de la transparència des del primer moment (ara pareix que tot el món es suma al carro), i estic segur que molts veïns i veïnes, s'han assabentat de certs aspectes de la gestió municipal per les nostres informacions, així com de les sessions plenàries i els assumptes a debat.

Hem estat combatius amb l'abús de l'empresa concessionària del servei d'explotació d'aigua potable, com no ho ha estat ningú, i com estaguerem en el cas del rebut del fem, alertes per a defensar els interessos dels poblatans i poblatanes.

Hem reclamat l'increment de la dedicació dels serv. socials i de l'ajuda a domicili, entre d'altres.

Hem estat una vegada més el grup que més mocions ha presentat al plenari.

I ara, fruit d'eixa experiència acumulada, del treball d'un col·lectiu que es sent amb ganes i força, de l'aportació de veïns i veïnes que han repensat amb nosaltres, i d'hores de reunió (sense fer publicitat) amb molts i diversos col·lectius locals, naix un projecte il·lusionant que vos hem fet arribar aquest cap de setmana a les vostres cases.

Vos demane que li feu una ullada. Vos demane que confieu en nosaltres, per a canviar la forma i el fons de la política local.

     

No hay comentarios:

Publicar un comentario