viernes, 22 de mayo de 2015

Reflexió final ...

Durant aquests dies hem estat exposant les nostres propostes i la nostra visió de la legislatura, i la campanya arriba al seu fí.

Crec apreciar que hi ha una ampla voluntat del canvi al nostre poble, dispersa, però majoritària.
A les passades eleccions, de fet el vot de l’esquerra ja sumava més que el núm de vots a la dreta, però desgraciadament no el núm de regidors. I ací no importen circumscripcions,  ni llei d’hont, ni cap excusa pareguda. El problema són els vots que es perden per que no arriben a donar un regidor.

No sabem qui liderarà eixe canvi, això ho decidirà el poble, però tinc clar que un actor sols, NO va a aconseguir-ho. Ni nosaltres anem a traure majoria absoluta, ni el PSOE tampoc, ni crec que ningú estiga en disposició d'aconseguir-ho.

Del que no heu de tenir cap dubte és que EUPV tornarà a estar present a l’Ajuntament, i tots els vots que obtinguem, sense perduda, estaran compromesos per a aconseguir eixe canvi, SÍ o SÍ. 
No valen mitges tintes, no podem aplaçar ni un minut més, la regeneració democràcia que el poble necessita. Front als que es presenten com a opció de canvi i poden ser l’excusa per a que no canvie res, nosaltres representem un valor de canvi segur.

Entenc el vot compromès, per afinitat ideològica i per ferma convicció, .... li tinc molt de respecte. Però demane una reflexió prèvia conscient de les conseqüències que pot tenir .... NO VALEN LES LAMENTACIONS AL DIA SEGÜENT, ací no val el “Lo siento me he equivocado”

El temps de RUS, de FABRA, de BLASCO i companyia ... s’ha acabat. El de SOLER està a punt de fer-ho, però necessitem que TU passes del desig a l’acció més eficaç per a aconseguir-ho i eixa acció és escollir el proper 24 de maig la papereta d’EUPV, i el teu gest tindrà recompensa

De vosaltres depen que comence un nou temps,

Un temps d’atendre les necessitats de les persones,
Un temps de transparència i participació,
Un temps de modernitat i progrés,
Un temps d'alegria, 

Un temps d’esquerres.

J.Vicent Dasí
Candidat a l'Alcaldia.

1 comentario:

  1. Al final no s'ha perdut cap vot d'esquerres, tots els partits han tret representació i nosaltres EU ja no som 3 força es Compromís que a entrat amb molta força. Al final si que un actor sol liderara el canvi i serà el PSOE amb 5. La majoria de gent d'esquerres no a considerat que el vot a EU siga el mes eficaç per conseguir el canvi, a considerat que era el PSOE i despres Compromís. Ens toca treballar mes que mai. Endavant.

    ResponderEliminar