domingo, 28 de junio de 2015

La increïble història de la farmàcia

Aquesta història increïble que vaig a contar-vos és l'últim regalet que ens deixa l'anterior Alcaldia.

Finalitza l'última Comissió Informativa, i el Sr. Soler ens anuncia que ens deixa un "marrón". Es tracta d'una carpeta amb un fum de factures acumulades de 9 anys, que provenen de la farmàcia i per import d'uns 35.000 €.

Que??? Com??? Vos explique ...

Any 1999 el govern d'Aznar a l'estat espanyol havia eliminat una sèrie de medicaments de la Seg. Soc. i a La Pobla Llarga el govern d'EUPV recolzat pel PSOE, en una Junta de Govern acorda que l'Ajuntament es fa càrrec de subvencionar el  cost d'eixos medicaments als nostres veïns i veïnes. Allò va ser conegut com el "Medicamentazo".

El Govern d'EUPV inclou als pressuposts municipals una partida a tal efecte i durant el que quedava d'any i en anys posteriors l'Ajuntament es feia càrrec d'eixes factures que des de la farmàcia és justificaven. I així és fins al 2002.

Al 2003 hi ha canvi de govern (guanya el PP) i al pressupost es manté la partida, però ja no es carrega cap import, per que no es presenta cap factura. Tampoc en anys successius, on sempre a final de l'any la partida quedava anul·lada al no carregar-se cap import, per que no es presenten factures.  
No se exactament en quin any, però el PP decideix eliminar la partida del pressupost en vista de que no s'utilitzava per a res.

Ara ... arriba el març de 2012 i des de la farmàcia es presenten un paquet de factures que van des d'octubre de 2002 fins a novembre de 2011, per total d'uns 35.000 €. Es dir, presenta a finals de 2011 les factures de 9 anys.

Que va fer el Sr. Soler des d'aquella data de 2012 fins a ara? Estaven al corrent la regidora de Benestar Social o el regidor d'Hisenda? No ho se, estaria bé que ho explicara. 
Jo el que vos puc dir és que aquest va ser un dels regals d'acomiadament que ens va deixar el passat 10 de juny, a 3 dies de la constitució del nou Ajuntament.

 També és cert que on hi ha una entrevista interessant, és a la farmàcia.



No hay comentarios:

Publicar un comentario