jueves, 24 de septiembre de 2015

Nova pujada de preus de la tarifa d'aigua potable?

Contemple amb estupor que s'ha produït una nova pujada de preus en la tarifa de l'aigua potable. A mi no em consta que aquesta informació haja passat per cap òrgan municipal, o al menys cap del que jo forme part.

Una pujada general que he calculat de l'ordre del 4,22% i que s'ha aplicat a pràcticament tots els conceptes de la factura de l'aigua en aquest últim trimestre. 
Poc ha durat la sensació aquella en que, prèvia a les passades eleccions, ens havien anunciat que l'empresa no anava a aplicar cap pujada aquest any.

L'última proposta de l'empresa que jo conega va ser presentada el 25 de setembre de 2014 i era del 5,2%. Tots els partits en aquell moment la rebutjarem, però el PP va dir que permetria l'IPC.
Nosaltres ens posicionàrem en contra fins i tot de l'IPC (al nostre criteri motius hi ha), i ens alegrarem quan el Sr. Soler unes dies després ens va anunciar que finalment no hi hauria ni tal sols l'IPC.
Pírrica satisfacció segurament motivada per la presència d'unes eleccions, més que per la nostra insistència.

Vista aquesta nova situació i donat que hui hi ha Ple Ordinari a les 20:00h, hem presentat per escrit una pregunta a l'equip de govern. De moment no tinc molta més informació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario