domingo, 27 de septiembre de 2015

Sobre el Ple del passat dia 24

Com sempre tractaré d'explicar les coses més rellevants del passat plenari.

S'aprovaren tres estatuts per al Consell Municipal de Festes, Consell Municipal de Cultura i Consell Agrari.
Veiem positiu la iniciativa i votarem a favor de tots excepte del Consell Municipal de Festes. Per que? Veiem un problema amb la composició que es proposa i creiem que està descompensada. M'explique.  Hi ha vàries associacions representades que col·laboren habitualment a les festes, amb dos representants però que sols tenen un vot cadascuna. 
Entre elles La Junta Central de Moros amb dos representants (però sols un vot), i les tres falles (cadascuna amb un representant i un vot cadascuna).

Això crea una diferència important de pes, entre el mon faller i el mon dels moros (per definir-ho d'alguna manera), i introdueix una descompensació que creiem que es podria corregir.
Ací podeu vore la intervenció al respecte 

Es va donar compte de les diferents sentències condemnatòries que han aflorat. Tenint en compte que l'auditoria no ha acabat, i que l'origen de les diferents sentències es divers, no és fàcil fer una valoració global del contingut de les mateixes, sense entrar a concretar una a una. Però el que creiem que sí que queda clar i evident, és la falta de transparència amb que l'anterior govern gestionava els assumptes municipals. Vos deixe ací també la breu valoració que fem al respecte .

També l'equip de govern ha donat compte de quines inversions ha decidit amb la subvenció de la Diputació. Una millora en el Casal Fester (146.000 €) i una inversió per a renovar les canonades en un dels pous de l'aigua (16.000 €).
D'aquestes obres simplement lamentar que no hem tingut possibilitat de participar de la decisió, ja que l'equip de govern és qui ha decidit pel seu compte i ara el que fa és només donar compte a la resta.

Per últim també es va nomenar com a Croniste Oficial Adjunt a JOAN CATALÀ. Un reconeixement amplament merescut.  

ACÍ HO DEIXE per hui. Em queda parlar-vos de les mocions i dels pregs i preguntes, entre les quals demanàvem sobre el per què ha pujat l'aigua.
       

7 comentarios:

  1. Que le parece el caracter autoritario que demostró la SEÑORA alcaldesa a partir de la segunda mitad del pleno, pero sobretodo en los últimos 5 minutos con la frase a grito pelado "ESTIC PARLANT JO!!" Que casualmente no tienen imagen pero si sonido, y ese pleno no lo han compartido sus regidores en el grupo de vecinos de la pobla como hacen de costumbre, que pasa que se avergüenzan?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. A mi no m'agrada, ni en eixe moment ni en alguns altres al llarg del ple. En eixe aspecte crec que es podria millorar bastant, es necessari mantenir l'ordre però no és un estil que m'agrade. No estic còmode. Però sent sincers i amb ànim de no ser massa exigent, hi ha que dir que s'ha millorat. El primer ple, al meu entendre en eixe aspecte, va ser pitjor.

      Eliminar
    2. I si es així, i et preocupa, perque no has fet una entrada criticant eixa forma de dur el plenari i la comparteixes per a forçar a la "ALCALDESA" a que cambie la seua actitud de cara al plenari?

      Per cert, que pasa al grup del veïns del poble que desapareixen algunes publicacion?

      Eliminar
    3. Ho vaig fer al primer plenari ... http://jvdasi.blogspot.com.es/2015/08/sobre-el-ple-del-passat-dia-30-mocions.html
      I si persisteix ho tornaré a fer ..., però en aquesta ocasió hi havia altres coses que comentar i com que havia hagut certa milloria, no ho he trobat massa transcendent.
      Ja vorem com evoluciona, però si cal, tin-ho per segur.
      En quant a les publicacions, m'ho han dit en alguna altra ocasió, però no tinc ni idea. Sóc l'únic administrador i mai he cancel·lat cap publicació, tot i que he tingut alguna petició. Supose que deu ser problema del dispositiu de cadascú o del propi Face. Ho desconec.

      Eliminar
    4. Home... Que desaparega tot el fil d'una publicació... Bueno t'ho compre(em pareix molt extrany que Mark Zuckerberg es dedique a borrar publicacions d'un grup d'un poble) pero que desaparega un comentari concret duna persona concreta, que casualment era un comentari discrepant, resulta com a minim sospitos.

      Com a recomanació personal, li diré que pera que no li puguen dir res a vosté es que nomene a mes administradors de difers colors pera que tots estiguen en les mateixes condicions ;););) força

      Eliminar
  2. Doncs la meua recomanació és que a qui li desapareixca, que ho torne a intentar en altre moment, sols ho puc entendre com un problema temporal. Mentre jo siga l'administrador puc garantir que no es veta a ningú. Si nomene altres, ja no ho podré garantir. Tin en compte que si l'autor del comentari borra la seua publicació, desapareixen tots els comentaris.

    ResponderEliminar
  3. Doncs sols falta que l'autor es pronuncie😉

    ResponderEliminar