lunes, 26 de octubre de 2015

Dos apunts més sobre l'aigua.

Fetes les aclaracions que vaig fer a l'última entrada, sobre la pujada de preu de l'aigua, em va quedar pendent un parell de notes que considere importants, al menys a títol informatiu.

1.- El PP va posar en marxa una planta de tractament de l'aigua amb filtres de carbó actiu. Aquesta inversió sempre se'ns ha venut com que no ens costava diners i com que suposava avançar-se als possibles problemes de plaguicides. La realitat és que la inversió efectivament estava subvencionada i això ha de constar com a un punt positiu, però cal aclarir que això té un manteniment anual que hem d'assumir i que s'estava compensant de la quota variable del canon que l'empresa havia de pagar a l'Ajuntament. A més des de finals de 2012, ja s'havia avisat de la presencia de "niveles ligeramente elevados de determinados plaguicidas en la red". 

2.- El MÉS SORPRENENT ... recordareu que la empresa havia sol·licitat pujar el preu de l'aigua en setembre de 2014 un 5,2%. EUPV es va posicionar en contra i fins i tot el PP va dir que sols acceptava l'IPC. Finalment un dia el Sr. Soler ens anunciava que finalment no hi hauria cap pujada, que l'empresa havia renunciat. Recordareu que nosaltres ens mostrarem satisfets per aquesta decisió.

Ara resulta que a l'última comissió el representant de l'empresa ens va revelar, quin va ser el motiu pel que l'empresa havia renunciat a la pujada. Senzillament Soler els ho havia demanat. els havia demanat que no pujaren el preu abans de les eleccions i els havia garantit que els ho compensaria econòmicament, evidentment del pressupost municipal, o siga de la butxaca de tots. 
AL·LUCINANT ...

NOTA ACLARATÒRIA: Si hagueren pujat el preu un 5,2% al 2014, evidentment haguérem estat pagant un preu major molt abans i sempre haguera estat pitjor que ho hagueren fet. Ara bé, compensació econòmica al respecte, ni pensar-ho. Que li la reclamen a Soler, al fi i al cap l'empresa el que acceptava era tirar-li una maneta a ell, no?

1 comentario:

  1. I perquè no han pujat l'IPC com deien? al cap i a la fi, si no m'enganye l'any passat fou negatiu o si fou positiu no passarà molt del 1%

    ResponderEliminar