jueves, 8 de octubre de 2015

Sobre el Casal Fester que després era Local Polifuncional.

Poques paraules de part meua, però sí que crec que algú (o vàries persones) hauriem de donar explicacions d'aquesta seqüència que vaig a exposar.

Situeu-se ... A l'any passat, local acabat d'inaugurar i quan les falles ja han acabat amb les seues activitats programades, presente el 18 de març el següent escrit:


I a les sis dies obtinc la següent resposta:


Ara veiem que el que tenim és el següent informe ...


I com és normal m'agradaria que ens aclariren moltes qüestions. Alguns tenen moltes explicacions que donar, ja ho crec. Tinc motius per a considerar-me enganyat o no?

7 comentarios:

  1. Personalment crec que al informe d'ara, estan oviant-se elwc que estan situats fora avans d'entrar, es mes crec que si aixó fora cert, ells ja ho haveren denunciat el passat mes de març

    ResponderEliminar
  2. Perdona, no t'acabe de seguir. "si aixó fora cert" el que?

    ResponderEliminar
  3. Haguern denunciat que no era espai per a eixes practiques, mira-ho que estic convensut que estos no han indicat que hi han wc temporals a la part de fora

    ResponderEliminar
  4. Els WC annexats són un complement temporal però no poden ser considerats com a un element de la construcció. Eixes cabines, no compleixen els requisits per a un lloc d'accés públic, on segur que qualsevol persona amb mobilitat reduïda tindria seriosos problemes. no obstant jo imagine que la dificultat més important deu venir donada per les eixides d'emergència de portes laterals que no són antipànic, i coses d'eixe estil. No obstant, jo no he parlat amb els tècnics per a tenir més detall. És una suposició. El que em pareix increïble és que em contestaren que estava ok, i ara els mateixos tècnics (bueno, sopose que els mateixos) facen un informe que diu que no té condicions. O ens han enganyat abans o ho fan ara. Tú que pensaries?

    ResponderEliminar
  5. Els WC annexats són un complement temporal però no poden ser considerats com a un element de la construcció. Eixes cabines, no compleixen els requisits per a un lloc d'accés públic, on segur que qualsevol persona amb mobilitat reduïda tindria seriosos problemes. no obstant jo imagine que la dificultat més important deu venir donada per les eixides d'emergència de portes laterals que no són antipànic, i coses d'eixe estil. No obstant, jo no he parlat amb els tècnics per a tenir més detall. És una suposició. El que em pareix increïble és que em contestaren que estava ok, i ara els mateixos tècnics (bueno, sopose que els mateixos) facen un informe que diu que no té condicions. O ens han enganyat abans o ho fan ara. Tú que pensaries?

    ResponderEliminar
  6. Sincerament, tinguemt en conter les publicacions que fan de "Soler Roïn" me incline a pensar que el PSOE o a ocultat algun aspecte i a fet que no ho siga, o bé ens metixen.

    El sr Soler mai ha sigut del meu agrado pero d'ahi a categoritzar-lo com a persona que ha ficat en perill a 500 persones... Me pareix molt fort

    Tu que penses d'Ell? El veus capaç?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No em fa gràcia contestar aquesta qüestió per que la resposta entendràs que esta sols dins de l'especulació. Però com que em demanes sols una opinió personal, jo crec que Soler és capaç d'ingeniar-se les d'alguna manera per a burlar les normes de seguretat per tal d'apuntar-se un benefici polític. Sí ho crec totalment. Però també et dic que ho haurà fet des de la perspectiva de que en la seua opinió personal, no estava posant en perill a les persones. En altres paraules més amables per a ell. No crec que ell pense que posa en perill a les persones, i per tant des de la seua perspectiva, ningun tècnic va a impedir que ell faça el que creu que li resulta més convenient, pq ell haurà considerat que no hi havia perill. És la meua hipòtesi personal.

      Eliminar