jueves, 3 de diciembre de 2015

Resum del plenari de la setmana passada

Rescate alguns dels punts del plenari.

A) Per unanimitat, es va aprovar secundar la proposta de col·legi d'advocats d'Alzira que reclama el manteniment a Alzira del Jutjat de Lo Penal, en contra de l'opinió del Consell General del Poder Judicial, que ha informat per a que siga traslladat a Alzira.

B) Un altre punt que sí que va suscitar més debat és el de com gestionar el cobrament de les quotes urbanístiques pendents de La Closa. Uns poc més de 900.000 € pendents de cobrar, dels quals pràcticament la meitat correspon a una empresa.
Calia decidir entre que ho fera l'Ajuntament amb els seus mitjans, la Diputació (es quedarien un 5% del que cobrem) o a una empresa privada (es quedarien un 15% del que cobrem, i si no es cobra has de pagar l'1% i t'has de fer càrrec de les despeses).
S'aprova l'opció de la Diputació amb els vots a favor de PSOE, Compromís i EUPV, i l'abstenció de la resta (PP i C's).

C) L'equip de govern va donar compte de que no pensa prorrogar el contracte de recollida del fem. Es dir s'acaba el contracte. Açò no es votava, simplement l'equip de Govern informa del que havia decidit.

D) Per Unanimitat es decideix aprovar la celebració de la XVII Assemblea d'Història de la Ribera, i la Concessió del Guardó d'Or a la Comparsa Boquimolls que es farà entrega a l'acte del dia de la Constitució que es farà el dia 4.

Queda els blocs de mocions i pregs i preguntes. Una de Compromís, una del PSOE i 6 del PP (que ha despertat, ja que fins a dia de hui no havia presentat cap).

Ho deixe per a un altre dia (en breu) ... per tal de no fer-ho llarg.

No hay comentarios:

Publicar un comentario