miércoles, 16 de marzo de 2016

De la Comissió d'investigació

Primers compassos de la Comissió d'investigació constituïda a l'Ajuntament de La Pobla Llarga. 

El passat 22 de febrer es va realitzar la sessió constitutiva i en ella acceptarem la proposta de presidir la comissió que s'havia realitzat des de Compromís.

Tot i que des de l'inici manifestarem el nostre escepticisme amb les possibilitats de poder arribar a conclusions profitoses, amb un procés d'investigació municipal, hem entés que tenia lògica que assumirem la presidència i no defugim la responsabilitat que suposa.

Dic que tenia certa lògica per que certament formàvem part de l'anterior corporació (si es que això suposa algun avantatge) i no som part de l'actual equip de govern. Des d'eixe punt de vista, tot i que no crec que cap d'aquestes circumstàncies resulten imprescindibles, entenem que puguen ser aspectes a valorar.

Així doncs, després de debatre al respecte al col·lectiu, hem decidit que si la nostra aportació exercint la presidència pot ser considerada com a positiva, exercirem eixa responsabilitat que per a això estem.

La proposta de la presidència va comptar amb els vots a favor de tots els representants, excepte el del PP, que preferia la presidència del representant de Compromís.

Ara espere que el treball que realitzem entre tots, resulte el més profitós possible i si pugueren demostrar-me que estava equivocat respecte de les possibilitats d'èxit de la Comissió, més que millor. 

De moment s'han realitzat dos reunions, però ens trobem en fase prèvia decidint entre tots, com i que va a revisar-se, en una primera instància.  

No hay comentarios:

Publicar un comentario